Παιχνιδια

αποδημητικά πουλιά

παιχνίδι της ζώα

αποδημητικά πουλιά

αποδημητικά πουλιά Βαθμολογία: 8/10

αποδημητικά πουλιά παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό είναι ένα παιχνίδι για ένα κοπάδι από μεταναστευτικά πουλιά χάνονται στο χρόνο. Ενώ φέρουν homeward, τα αδέσποτα σμήνος από την πορεία στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Ξαφνικά, τα πτηνά τράβηξε σε μια δίνη, εκτόξευσε μέσω μιας σκουληκότρυπας, και χάνεται στο χρόνο. Καθώς οι παίκτες της προόδου μέσω της πολυ-κεφάλαιο ιστορία, βρίσκονται χάνονται σε μέρη όπως την εποχή των παγετώνων κατά τα τελευταία βροχές μετεωριτών που σκότωσε τους δεινοσαύρους, η κόλαση τοπίο της μετα-αποκαλυπτικό μέλλον όπου ο άνθρωπος παίζουν ενάντια στο μηχάνημα, τα υψηλά παλίρροιες της η Βιομηχανική Εποχή, όπου καύσης άνθρακα μύλους καθαρίσει τον ήλιο, την Κίνα κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Χαν και την έλευση των πυροτεχνημάτων, η μυθολογική εποχή της Αρχαίας Ελλάδα, ακόμα και το δυτικό μέτωπο του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, όπου εκρήξεις αερίου μουστάρδας και το σκυλί την καταπολέμηση αεροπλάνα καθιστούν σχεδόν αδύνατο να αποθηκεύσετε τα ταχυδρομικά περιστέρια που πετούν πάνω από το πεδίο της μάχης. Εναπόκειται σε εσάς να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας από το σμήνος πουλιών για να καθοδηγήσει με ασφάλεια στο σπίτι σας από την έρημο της σημερινής Καναδά. Μετακινήστε το ποντίκι για να κατευθύνει το ποίμνιό σας μακριά από τις θύελλες αεροσκάφη,, δηλητήρια, και άλλα θανατηφόρα εμπόδια. Κάντε κλικ με το ποντίκι για να αλλάξετε ηγέτη κοπάδι σας. Πατήστε το πλήκτρο διαστήματος για να διακόψετε το παιχνίδι. Εξαργύρωση πόντων δεξιότητας σε προσαρμογές για διαφορετικά είδη πουλιών. Προσαρμόστε τη συμπεριφορά σμήνους σας αλλάζοντας την ιεραρχία. Έχετε ένα ωστικό κύμα!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 7215 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3121 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 8.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Αξιολόγηση με βάση 42 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 7215 φορές
αποδημητικά πουλιά

Σε αυτό το παιχνίδι, τη μετανάστευση πουλιών έχει πολλά να κάνει. Πουλί της μετανάστευσης είναι η τακτικές εποχικές μετακινήσεις πολλά είδη πουλιών. Ωστόσο, το είδος του παιχνιδιού θα μπορούσε να είναι η επιβίωση. Ο κύριος στόχος αυτών των παιχνιδιών επιβίωσης είναι απλώς να μείνουν ζωντανοί? Να νικήσει τους εχθρούς ή την επίλυση παζλ μπορεί να είναι τυχαία. Μερικά βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν τη διατήρηση των πόρων (της υγείας και των πυρομαχικών, για παράδειγμα), ένα εχθρικό περιβάλλον (συνήθως μετα-αποκαλυπτικό ή υπερφυσικό).

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται αποδημητικά πουλιά για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται αποδημητικά πουλιά. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται αποδημητικά πουλιά σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας αποδημητικά πουλιά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται αποδημητικά πουλιά ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

αποδημητικά πουλιά
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205052
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137339
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81316
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...