Παιχνιδια

Run Dino, τρέχει

παιχνίδι της ζώα

Run dino, τρέχει

Run Dino, τρέχει Βαθμολογία: 6/10

Run dino, τρέχει παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ίσως δεν είναι ένα παιχνίδι που προσελκύει την προσοχή για τα γραφικά του, που θυμίζει παιχνίδια βίντεο από τη δεκαετία του '80, αλλά Run Dino, τρέξιμο είναι αξιοσημείωτο για την ταχύτητα οδηγείτε δεινοσαύρων Τζουράσικ καταστροφή. Μπορείτε να προσαρμόσετε δεινόσαυρος σας, και θα ασχοληθεί με τα βέλη, απλά σας προσκαλούμε να παίξετε και να ανακαλύψετε ακριβώς τις υπερφυσικές ικανότητες που έχουν αυτή την δεινόσαυρος, ίσως την αδρεναλίνη πριν ακαριαίο θάνατο κάνοντας άλμα, πετούν, εκτελέστε μόδα κάνει. Γρήγορα να περάσει την οθόνη πριν από τη μεγάλη πτώση μετεωρίτη και να καταστρέψει τον κόσμο σας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5815 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3679 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 22 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5815 φορές
Run Dino, τρέχει

Έχουν αποδείξει την ταχύτητα αδρεναλίνη σε αυτά τα παιχνίδια, θα λατρέψετε τον τρόπο που παίζουν, με τον τρόπο που τρέχουν τον δεινόσαυρο, τρόπος του άλματος. Τα γραφικά της δεκαετίας του ογδόντα αντισταθμίζεται από την ταχύτητα της κίνησης. Προσοχή τους λάκκους όπου μπορείτε να αφήσετε το δεινόσαυρο, και ότι θα πεθάνει θάφτηκε από πτώση βράχων πτώση μετεωρίτη.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Run Dino, τρέχει για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Run Dino, τρέχει. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Run Dino, τρέχει σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Run Dino, τρέχει είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Run Dino, τρέχει ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Run Dino, τρέχει
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205042
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137325
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81306
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...