Παιχνιδια

Διάστημα γάτα ελικόπτερο

παιχνίδι της ζώα

Διάστημα γάτα ελικόπτερο

Διάστημα γάτα ελικόπτερο Βαθμολογία: 7/10

Διάστημα γάτα ελικόπτερο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο χώρος σας γάτα έχει κολλήσει σε μια σπηλιά και θα πρέπει να ελέγχουν το πακέτο του τζετ για να την οδηγήσουν στην ασφάλεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε και κρατήστε οπουδήποτε στην οθόνη για να μετακινήσετε τη γάτα σας επάνω, και αφήστε το να πάει κάτω. Αποφύγετε τα βράχια και τα τοιχώματα του σπηλαίου, αλλά και τη συλλογή νομισμάτων όσο μπορείτε. Πόσο μακριά κάτω από το σπήλαιο μπορείτε να το κάνετε;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 6550 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3336 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 14 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 6550 φορές
Διάστημα γάτα ελικόπτερο

Αυτό είναι ένα κλασικό παιχνίδι ελικόπτερο, εκτός από το ελικόπτερο είναι μια γάτα τώρα. Για να παίξετε, κρατήστε πατημένο το κουμπί για να κρατήσει το ελικόπτερο στον αέρα. Αν αφήσετε, το ελικόπτερο θα ελεύθερη πτώση. Εάν κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο πάρα πολύ καιρό, θα πετάξει πολύ υψηλό και να χτυπήσει την κορυφή της σπηλιάς. Έτσι προσπαθήστε για να επιτύχει την ισορροπία και να πετάξει ελικόπτερο για την ασφάλεια σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Διάστημα γάτα ελικόπτερο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Διάστημα γάτα ελικόπτερο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Διάστημα γάτα ελικόπτερο σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Διάστημα γάτα ελικόπτερο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Διάστημα γάτα ελικόπτερο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Διάστημα γάτα ελικόπτερο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
205052
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137339
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81316
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...