Παιχνιδια

Νυφίτσες με Ρόκετς

παιχνίδι της ζώα

Νυφίτσες με Ρόκετς

Νυφίτσες με Ρόκετς Βαθμολογία: 2/10

Νυφίτσες με Ρόκετς παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το δωρεάν online παιχνίδι, ο στόχος είναι να ξεκινήσει νυφίτσες στην επίτευξη των στόχων σε κάθε επίπεδο. Κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το ποντίκι για να ρυθμίσετε τη γωνία και δύναμη για να ξεκινήσει η νυφίτσα με έναν πύραυλο. Ρίξει στα τοίχοι, οροφή, δάπεδο ή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δύσκολες περιοχές. Προσπαθήστε να κολλήσετε τη νυφίτσα όσο πιο κοντά στο κέντρο του στόχου όσο το δυνατόν. Πληρούν ή υπερβαίνουν το άρτιο επίπεδο να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Για να πάρετε τη μέγιστη δύναμη πυρός, θα πρέπει να το καιρό, έτσι ώστε να ξεκινήσει η νυφίτσα, όταν το βέλος είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. Πειραματιστείτε με διαφορετικές γωνίες για να χτυπήσει δύσκολους στόχους. Πηγαίνετε στο επίπεδο οθόνη επιλογής μεταξύ των διαφόρων επιπέδων για να δείτε ένα χάρτη της στο επόμενο επίπεδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 5909 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 3599 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 2.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Αξιολόγηση με βάση 2 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 5909 φορές
Νυφίτσες με Ρόκετς

Απλά ρίξει νυφίτσες στις στόχους σε κάθε επίπεδο. Κρατήστε πατημένο το κουμπί του ποντικιού για να ρυθμίσετε τη γωνία στην οποία θα ρίξει το νυφίτσα, και να ρυθμίσετε την ένταση με την οποία θα ρίξει τον πύραυλο. Ο πύραυλος θα αναπηδήσει από τους τοίχους, το έδαφος, την οροφή και τα πάντα, ώστε να επωφεληθούν από αυτό για να φτάσετε το στόχο σας. Ο στόχος σκορ θα εμφανιστεί στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ότι για να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Αν βρείτε ένα μικρό στόχο, να προσπαθήσουμε να το φτάσει, γιατί η ανταμοιβή σκορ είναι παράφρων.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Νυφίτσες με Ρόκετς για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό ζώα flash παιχνίδι που ονομάζεται Νυφίτσες με Ρόκετς. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Νυφίτσες με Ρόκετς σε Griego και σχετίζεται με ζώα. Νέο παιχνίδι μας Νυφίτσες με Ρόκετς είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ζώα μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Νυφίτσες με Ρόκετς ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Νυφίτσες με Ρόκετς
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ζώα πιο έπαιξαν παιχνίδια

Τσάρλι την πάπια παιχνίδι ►

Τσάρλι την πάπια

6
6 από τα 10 - 25350 ψήφους
Έπαιξε
204885
φορές

Οδηγίες: Προσπαθήστε να φτάσετε στο τέλος κάθε επίπεδο, συλλογή νομισμάτων και διαμάντια. Θα πρέ` ...

Δελτίο vs αγελάδα παιχνίδι ►

Δελτίο vs αγελάδα

4
4 από τα 10 - 8394 ψήφους
Έπαιξε
137175
φορές

Το ζώο της επιλογής σας (την αγελάδα ή τον ταύρο) ανταγωνίζεται κατά τα άλλα σε τρώνε ψωμί ανταγωνι& ...

πιράνχα παιχνίδι ►

πιράνχα

6
6 από τα 10 - 8138 ψήφους
Έπαιξε
81161
φορές

Είστε ένα μικροσκοπικό πιράνχα, αλλά δεν προορίζονται για μακρά! Ο στόχος σας είναι να κολυμπήσε` ...