Παιχνιδια

Παζλ του Avatar

παιχνίδι της Avatar

Παζλ του Avatar

Παζλ του Avatar Βαθμολογία: 6/10

Παζλ του Avatar παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Απολαύστε την πραγματοποίηση αυτής της παζλ της ταινίας Avatar, με μια σκηνή από τους δύο πρωταγωνιστές, για την αποκατάσταση της imagen είστε σε θέση να βρείτε όλα τα κομμάτια. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ και σύρετε τα κομμάτια να ταιριάζουν. Ο στόχος είναι ότι όλα τα μέρη και πάλι σε φόρμα για να δείτε ολόκληρη την εικόνα όπως ήταν αρχικά. Μια εικόνα με μια σκηνή από την ταινία Avatar του James Cameron από, μια ιστορία για την οικολογία στο διάστημα που μπορεί να εφαρμοστεί στην περιβαλλοντική κατάσταση του πλανήτη μας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15056 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1350 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1040 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15056 φορές
Παζλ του Avatar

Παίξτε ένα παζλ από μια σκηνή από την ταινία του James Cameron. Μια υπερπαραγωγή με την υψηλότερη ταινία συνολικής είσπραξης όλου του χρόνου. Μια ιστορία αγάπης στο χώρο μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός αλλοδαπού κοριτσιού. Στην εικόνα βλέπουμε τους δύο κύριους χαρακτήρες της ιστορίας. Είναι μια ανθρώπινη στρατιώτης αγόρι έστειλε στον πλανήτη, όπως μπορείτε να το ζείτε. Είναι η κόρη του αρχηγού της φυλής που ζουν στον πλανήτη. Οι δύο έρχονται μαζί σε ένα αγώνα για την προστασία του κόσμου στον οποίο ζουν. Θα πρέπει να βρείτε τα κομμάτια που ταιριάζουν με κάθε άλλη φορά για να δείτε την πλήρη εικόνα

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ του Avatar για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Avatar flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ του Avatar. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ του Avatar σε Griego και σχετίζεται με Avatar. Νέο παιχνίδι μας Παζλ του Avatar είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Avatar μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ του Avatar ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ του Avatar
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Avatar πιο έπαιξαν παιχνίδια

Φιλιά του Jake και Neytiri παιχνίδι ►

Φιλιά του Jake και Neytiri

7
7 από τα 10 - 1144 ψήφους
Έπαιξε
22313
φορές

Jake και Neytiri φιλήσει με πάθος σε αυτό το παιχνίδι φιλιά για την ταινία Avatar. Για να πάρετε τη γραμμή γεμάτη αγ ...