Παιχνιδια

Φιλιά του Jake και Neytiri

παιχνίδι της Avatar

Φιλιά του Jake και Neytiri

Φιλιά του Jake και Neytiri Βαθμολογία: 7/10

Φιλιά του Jake και Neytiri παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Jake και Neytiri φιλήσει με πάθος σε αυτό το παιχνίδι φιλιά για την ταινία Avatar. Για να πάρετε τη γραμμή γεμάτη αγάπη, πρέπει να φιλί χωρίς Δρ Γκρέις, ο συνταγματάρχης Quaritch ή Ikram ανακαλύψουν τους. Κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο στο κουμπί αγαπημένο ζευγάρι να τους φιλήσει, και αφήστε το κουμπί για να σταματήσει. Οι περισσότερες φορές μπορείτε να πάρετε για να γεμίσει το μπαρ, τα περισσότερα σημεία που παίρνετε. Αν σε πιάσουν τρεις φορές, το παιχνίδι τελειώνει όταν τελειώσουν οι ζωές. Φιλί είναι ένα τυπικό παιχνίδι, αλλά να ορίσετε την εμφάνιση της ταινίας του James Cameron, Avatar.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 22313 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 862 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 7.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Αξιολόγηση με βάση 1144 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 22313 φορές
Φιλιά του Jake και Neytiri

Οι κύριοι χαρακτήρες της ταινίας Avatar σε αυτό το παιχνίδι φαίνεται να φιλήσει. Avatar ήταν μια ταινία που κυκλοφόρησε το 2009. Βρίσκεται στο έτος 2154, όταν ο άνθρωπος προσπαθεί να αποικίσει έναν πλανήτη που ονομάζεται Πανδώρα. Στο ζωντανό το Na'vi, μια ανθρωποειδή όντα με μπλε δέρμα. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Τζέικ Σάλι, ένας στρατιώτης του ανθρώπου, και Neytiri Omaticaya μια Na'vi που είναι η κόρη των οι αρχηγοί των συμμοριών Omaticaya. Μαζί ζουν μια διαφορετική ιστορία αγάπης.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Φιλιά του Jake και Neytiri για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Avatar flash παιχνίδι που ονομάζεται Φιλιά του Jake και Neytiri. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Φιλιά του Jake και Neytiri σε Griego και σχετίζεται με Avatar. Νέο παιχνίδι μας Φιλιά του Jake και Neytiri είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Avatar μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Φιλιά του Jake και Neytiri ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Φιλιά του Jake και Neytiri
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Avatar πιο έπαιξαν παιχνίδια

Παζλ του Avatar παιχνίδι ►

Παζλ του Avatar

6
6 από τα 10 - 1040 ψήφους
Έπαιξε
15056
φορές

Απολαύστε την πραγματοποίηση αυτής της παζλ της ταινίας Avatar, με μια σκηνή από τους δύο πρωταγωνιστ^ ...