Παιχνιδια

Barbie Φθινόπωρο

παιχνίδι της Barbie

Barbie Φθινόπωρο

Barbie Φθινόπωρο Βαθμολογία: 4/10

Barbie Φθινόπωρο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όταν ο καιρός αρχίζει να παίρνει πιο δροσερό είναι καιρός να αλλάξει ρούχα και το φόρεμα μας σε είδη ένδυσης, που βρίσκουν καταφύγιο λίγο περισσότερο. Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ντύνομαι Μπάρμπι για το φθινόπωρο, με μακρύ παντελόνι, μακριά μανίκια ρούχα και μπότες για την προστασία από το νερό της βροχής. Τα χρώματα αυτής της σεζόν είναι πιό θαμπή και λιγότερο έντονο, επειδή το φθινόπωρο είναι μια εποχή όπου το καφέ και το πορτοκαλί χρώμα κυριαρχεί. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και διαφορετικά χτενίσματα για την Μπάρμπι είναι πάντα στην τελευταία λέξη της μόδας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 13934 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1478 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 584 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 13934 φορές
Barbie Φθινόπωρο

Φθινόπωρο είναι η εποχή που χρησιμεύει ως μια μετάβαση μεταξύ του καλοκαιριού και του χειμώνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα φύλλα κάποιων δέντρων πέφτουν, και ό, τι γίνεται λίγο πιο κρύο και μακριά. Μπάρμπι χρειάζεται για να πάρει πιο ζεστά για να πάει έξω κατά τη διάρκεια τα ρούχα της σεζόν φθινόπωρο, και ως εκ τούτου έχει τη βοήθειά σας και καλό γούστο στα ρούχα σας. Πόσο περίπου ντύνοντας ως Μπάρμπι αυτό το φθινόπωρο; Έτσι αρπάξτε μερικές ιδέες από αυτό το παιχνίδι της Μπάρμπι ντύσιμο το φθινόπωρο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie Φθινόπωρο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie Φθινόπωρο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie Φθινόπωρο σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie Φθινόπωρο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie Φθινόπωρο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie Φθινόπωρο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253404
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136694
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...