Παιχνιδια

Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια

παιχνίδι της Barbie

Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια

Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια Βαθμολογία: 3/10

Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κομμάτια του παζλ Barbie παιχνίδι, αυτό είναι το επίπεδο δυσκολίας 3. Εδώ είναι περισσότερα κομμάτια από άλλους ευκολότερη. Αυτό το παιχνίδι έχει την επιπλοκή της είναι άστοχες μέρη. Θα πρέπει να περιστρέψετε τα κομμάτια να ταιριάζουν σωστά. Αναζήτηση μέσα από τα σωστά μέρη για να χωρέσει ο ένας τον άλλο και να πάει την ολοκλήρωση της εικόνας του κοριτσιού στην Καλιφόρνια. Φίλος και πριγκίπισσα μας είναι το αστέρι του αυτό το παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να τοποθετήσετε τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση και στη συνέχεια να ενταχθούν στο άλλο, για να ολοκληρωθεί η εικόνα της κούκλας Barbie.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 35217 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 513 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 3772 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 35217 φορές
Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια

Κάντε ένα παζλ είναι ένα διασκεδαστικό πνευματική δραστηριότητα. Θα έχει για μια προηγούμενη εικόνα, σε αυτή την περίπτωση της κούκλας Barbie. Η εικόνα αναλύεται σε δεκάδες τμήματα με ακανόνιστα σχήματα. Θα πρέπει να βρούμε τη σχέση μεταξύ κάθε ένα από αυτά τα μέρη, έτσι ώστε η εικόνα της Barbie είναι πίσω στο ακέραιο. Αυτό το παζλ έχει τη δυσκολία ότι τα κομμάτια είναι σε θέσεις που δεν είναι σωστό, έτσι ώστε πρώτα θα πρέπει να θέσει το κομμάτι προς τη σωστή κατεύθυνση πριν αρχίσετε να ψάχνετε για ένα με την τακτοποίηση. Όταν τελειώσει, θα δούμε και πάλι την εικόνα της πλήρους κορίτσι Καλιφόρνια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Παζλ Barbie: Κορίτσι Καλιφόρνια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253404
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136694
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...