Παιχνιδια

Barbie για πάγο (παζλ)

παιχνίδι της Barbie

Barbie για πάγο (παζλ)

Barbie για πάγο (παζλ) Βαθμολογία: 6/10

Barbie για πάγο (παζλ) παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Barbie έχει επισκέπτονται Ντίσνειγουορλντ με τον Ken και τους φίλους της. Travel έφερε μια φωτογραφία σουβενίρ, αλλά η αδελφή της έχει σπάσει την εικόνα. Barbie θέλει να έχει αυτή τη φωτογραφία σουβενίρ, μπορείτε να βοηθήσετε το φίλο μας για να καθορίσει τη φωτογραφία. Για να ανακατασκευάσει την εικόνα, το κομμάτι θα επιλέξει με το ποντίκι και όταν περίπου 2 ή περισσότερα κομμάτια ραμμένα μεταξύ τους αυτόματα. Ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί το παζλ και την εκ νέου-ας η μεγάλη εικόνα. Αυτό είναι ένα παζλ με Barbie, Ken και τους φίλους. Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να ξαναχτίσουν το παζλ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 43613 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 374 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 5064 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 43613 φορές
Barbie για πάγο (παζλ)

Η κούκλα Barbie έχει μια φωτογραφία πατινάζ στον πάγο. Μπορούμε να δούμε την πριγκίπισσα πατινάζ με τον πρίγκιπα. Πίσω από τους φίλους της είναι. Σε απόσταση μπορούμε να δούμε το κάστρο πάνω από τα σύννεφα. Φτερωτά άλογα που φέρουν μέσα από τον ουρανό. Πανέμορφα τοπία θα πρέπει να επιστρέψει για να ολοκληρωθεί. Πάρτε αυτό το παζλ στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Θα πρέπει να εγκαταλείψουν την εικόνα όπως ήταν στην αρχική όσο το δυνατόν συντομότερα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie για πάγο (παζλ) για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie για πάγο (παζλ). Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie για πάγο (παζλ) σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie για πάγο (παζλ) είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie για πάγο (παζλ) ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie για πάγο (παζλ)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253422
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136709
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...