Παιχνιδια

Barbie: βραδινά φορέματα

παιχνίδι της Barbie

Barbie: βραδινά φορέματα

Barbie: βραδινά φορέματα Βαθμολογία: 6/10

Barbie: βραδινά φορέματα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει μια εικόνα της Barbie με όλα ντουλάπα της φορέματα, θα πρέπει να επιλέξετε για εκείνη για ένα γκαλά το βράδυ με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και το χτένισμα. Με την κίνηση του ποντικιού θα πρέπει να ντύνονται Barbie να κάνω το ακτινοβόλο. Έχετε την κούκλα στα δεξιά και στα αριστερά είναι όλοι ντυμένοι απόψε, όλα τα φορέματα που χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε μια μεγάλη εκδήλωση, πολύ κομψό και πολύ απαλά χρώματα. Μπορείτε επίσης να έχουν περούκες με διαφορετικά χτενίσματα και κοσμήματα για να ολοκληρωθεί η στολή.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 27064 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 692 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1816 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 27064 φορές
Barbie: βραδινά φορέματα

Παιχνίδι για τα κορίτσια, όπου θα πρέπει να ντύσει την κούκλα Barbie σε ένα κομψό τρόπο, με ένα βραδινό φόρεμα. Έχετε έτοιμο αρκετά ρούχα για να επιλέξουν από σε διάφορα χρώματα, έτσι ώστε σε συνδυασμό με διάφορες περούκες. Θα πρέπει να κάνετε ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι η ομορφότερη κοπέλα στο πάρτι. Προσπαθώντας να επιλέξουν και να συνδυάσουν όλα τα στοιχεία, όπως το στυλ των μαλλιών, χρώμα μαλλιών, κοσμήματα και τα ρούχα. Όλα τα κοστούμια είναι μεγάλη, μακριές φούστες με πολύωρη πτήση. Είναι πολύ ωραία κοστούμια που κάθεται καλά με την εικόνα της κούκλας. Σίγουρα μπορείτε να κάνετε μια πρωτότυπη δημιουργία. Μπορείτε να παίξετε και επαναλάβετε όσες φορές θέλετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie: βραδινά φορέματα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie: βραδινά φορέματα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie: βραδινά φορέματα σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie: βραδινά φορέματα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie: βραδινά φορέματα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie: βραδινά φορέματα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253404
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136694
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...