Παιχνιδια

Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται

παιχνίδι της Barbie

Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται

Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται Βαθμολογία: 5/10

Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι της Barbie είναι το ντύσιμο, μπορείτε να βρείτε ένα είδος μόδας που είναι η σημερινή και έχει επίσης νότες vintage μόδα. Ενδύματα του έχουν ένα μείγμα από φρεσκάδα, νεανικό στυλ και την κομψότητα που το καθιστά ένα μοναδικό κορίτσι Barbie κάνει. Θα πρέπει να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάθε ρούχο για να δημιουργήσει ένα εντελώς μοναδικό σύνολο με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τύπο και το χρώμα των μαλλιών για να έχουν το ίδιο στυλ με το ντύσιμό σας. Αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια και τα σκουλαρίκια είναι πολύ σημαντικό, όταν επιλέγουν μια εξάρτηση, έτσι ώστε να πρέπει επίσης να εξετάσουμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 20341 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 982 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1336 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 20341 φορές
Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται

Ντύνομαι παιχνίδια ως στόχο να ντύσει μια κούκλα με διαφορετικά στυλ και τα είδη ένδυσης. Με αυτά τα παιχνίδια τα παιδιά μπορούν να ταιριάζουν με τα ρούχα, όπως τους αρέσει και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι Barbie, η οποία θα πρέπει να ντύνονται με μια ποικιλία από ρούχα και πολλά διαφορετικά στοιχεία. Θα πρέπει να σύρετε το ρούχο στο σώμα για να ντύσει την κούκλα, είναι ένα πολύ απλό και γρήγορο τρόπο για να δημιουργήσετε τη δική σας μοντέρνα ενδυμασία.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie, μια γυναίκα που καλλιεργούνται
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253417
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136704
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...