Παιχνιδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

παιχνίδι της Barbie

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

Μακιγιάζ με Μπάρμπι Βαθμολογία: 4/10

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προχωρήσει και να μάθουν και να εξασκήσουν με αυτό. Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα για το πρόσωπο, τα μαλλιά, τα μάτια, τα χείλη και όλα τα αξεσουάρ για να κάνουν πιο όμορφη Barbie. Έχετε μια πλήρη σειρά μακιγιάζ για να πάω να δω αυτό το χρώμα και τον τόνο του δέρματος που σας ταιριάζει καλύτερα. Στη συνέχεια πάμε στο σαλόνι, με το κούρεμα και το χρώμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα των ματιών για να το βελτιώσουμε. Τελειώσαμε με τα χείλη και στη συνέχεια κάποιες λεπτομέρειες του κοσμήματος για να ολοκληρωθεί.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 253417 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 31 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 36324 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 253417 φορές
Μακιγιάζ με Μπάρμπι

Μακιγιάζ παιχνίδι που έχει την διάσημη κούκλα Barbie ως πρότυπο. Ένα μακιγιάζ στον καρπό σας. κλασική ξανθιά κούκλα για να εξασκηθείτε με αυτό το σύνολο των έργων ζωγραφικής. Μάθετε όλα τα μυστικά του στυλ με αυτό το παράδειγμα στο οποίο θα είστε σε θέση να αλλάξει τον τόνο του δέρματος, των ματιών, χρώμα μαλλιών, χτένισμα, τα χείλη, και όλα τα στοιχεία. Εκτός από τη χαμένη ευκαιρία για την κομψότητα που είναι ένα στολίδι ή μερικά λουλούδια για να βάλει στα μαλλιά της. Μια πολύ δημοφιλής έκδοση μεταξύ των κοριτσιών και τους ανθρώπους που αγαπούν το στυλ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ με Μπάρμπι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ με Μπάρμπι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μακιγιάζ με Μπάρμπι σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Μακιγιάζ με Μπάρμπι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μακιγιάζ με Μπάρμπι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μακιγιάζ με Μπάρμπι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136704
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...