Παιχνιδια

Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι

παιχνίδι της Barbie

Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι

Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι Βαθμολογία: 4/10

Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να δείτε Μπάρμπι σάλτσα με τα πιο σύγχρονα και τα τρέχοντα ενδύματα. Αν θέλετε να ντύνονται Barbie στο στυλ θα πρέπει να επιλέξετε παντελόνια ή φούστες, μπλούζες και μοντέρνο στυλ που ταιριάζει πολύ. Ευχαριστώ σε εσάς, η Barbie θα είναι το πιο δημοφιλές κορίτσι στην ομάδα των φίλων της. Όπως μπορείτε να δείτε, έχει μια μεγάλη συλλογή από ρούχα, αλλά και έχει πολλά add-ons και αξεσουάρ για να προσθέσετε το στυλ της. Και εσείς, δεν σας αρέσει να ντύνονται με τρόπο σαν κι αυτήν; Με αυτό το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τρέχουσα μόδα της νεολαίας για να γίνει ένας εμπειρογνώμονας για το θέμα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 20300 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 996 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 1506 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 20300 φορές
Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι

Mattel Μπάρμπι κούκλα είναι πίσω στη μόδα, χάρη σε αυτό το ντύσιμο μέχρι το παιχνίδι. Η δημοφιλής κούκλα της δεκαετίας του '60 ρεύμα εμφανίζεται με ένα νέο στυλ και μια νέα σειρά από ρούχα, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των νεαρών κοριτσιών του σήμερα. Μπάρμπι είναι ένα σύγχρονο κορίτσι, και δείχνει με τολμηρές και casual ρούχα της. Πρέπει να έχετε καλή κρίση και να επιλέξετε ρούχα που ταιριάζει σε σας για να έχετε ένα καλό στυλ για κάθε σχέδιο που μπορεί να προκύψουν με την ομάδα των φίλων της.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie, ένα σύγχρονο κορίτσι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253267
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136548
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...