Παιχνιδια

Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

παιχνίδι της Barbie

Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 5/10

Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Τα Χριστούγεννα Barbie θέλει να είναι της μόδας. Θα πρέπει να φόρεμα ρούχα Barbie για τα Χριστούγεννα, με Σάντα καπέλο, κασκόλ ή καπέλο του χιονάνθρωπου. Barbie έχει όλα τα εξαρτήματα να είναι της μόδας τα Χριστούγεννα. Δημιουργήστε το δικό του χαρακτήρα σας που συνθέτουν κάθε στοιχείο για να δημιουργήσετε το ιδανικό κορίτσι για τις διακοπές. Κοσμήματα, τα μαλλιά, το στόμα, τα μάτια, το καπέλο και τα ρούχα για να προσαρμόσετε Barbie σας για τα Χριστούγεννα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 35541 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 504 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1768 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 35541 φορές
Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να συνθέτουν και ντύνομαι Barbie, Χριστούγεννα ρούχα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ σε ένα στοιχείο με το ποντίκι και σύροντας το σώμα σας Barbie. Τοποθετήστε όλα τα εξαρτήματα για το χαρακτήρα που θα χαρακτηρίζεται για τις διακοπές. Ντύνομαι και προσαρμόσετε το διάσημο χαρακτήρα τόσο αγαπημένο κορίτσια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253417
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136704
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...