Παιχνιδια

Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα

παιχνίδι της Barbie

Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα

Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα Βαθμολογία: 6/10

Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο φόρεμα για το κόμμα πριγκίπισσα στο κάστρο. Μπάρμπι είναι ντυμένος σαν πριγκίπισσα Σταχτοπούτα. Για να κάνετε το κοστούμι θα πρέπει να πάτε κάνοντας κλικ στο ρούχα, μαλλιά και αξεσουάρ για να το κάνουν να εμφανιστεί στον καρπό του χεριού. Κάντε κλικ ξανά για να κάνει να εξαφανιστεί και να επιλέξει ένα άλλο. Έχετε να κάνετε ένα ωραίο σύνολο ρούχα για την πριγκίπισσα. Αυτό θα είναι το πιο όμορφο και κομψό βράδυ. Βασιλικής οικογένειας. Ένας χαρακτήρας που έρχεται σε βολικό για την κούκλα Barbie.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 75198 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 178 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 6814 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 75198 φορές
Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα

Ένα από τα αγαπημένα πριγκίπισσα για τα κορίτσια είναι Σταχτοπούτα. Η ιστορία ενός κοριτσιού που είναι ορφανή. Θετή μητέρα και τις αδελφές της, της συμπεριφέρονται άσχημα, σαν υπηρέτρια. Ένα βράδυ μια νεράιδα εμφανίζεται σε αυτόν και του δίνει ένα κοστούμι για να πάει σε ένα πάρτι στο βασιλικό παλάτι. Εκείνο το βράδυ στο χορό που ονομάζεται τον πρίγκιπα που πέφτει γι 'αυτήν. Δραπετεύει και να ξεχάσουμε ένα παπούτσι. Ο πρίγκιπας σπίτι σε σπίτι ψάχνει να βρει τον ιδιοκτήτη της χαμένης παπούτσι. Τελικά βρήκε, να παντρευτούν και να ζήσουν ευτυχισμένοι μετά από ποτέ. Έχετε μια ντουλάπα γεμάτη από ρούχα, παπούτσια και περούκες για να κάνει το τέλειο Barbie Σταχτοπούτα στο πάρτι απόψε. Κάντε ένα κοστούμι που μοιάζει με το πρωτότυπο. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie ντυμένο όπως πριγκίπισσα Σταχτοπούτα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253409
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136695
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...