Παιχνιδια

Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι

παιχνίδι της Barbie

Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι

Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι Βαθμολογία: 5/10

Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μπάρμπι έχουν σχέδια σε αυτές τις ημέρες του καλοκαιριού, και πρέπει να είστε ντυμένοι κατάλληλα. Θέλετε να ντύνονται Μπάρμπι καλοκαίρι; Λοιπόν, υπάρχει η ευκαιρία σας. Γι 'αυτό μπορείτε να επιλέξετε από πολλά ρούχα. Όπως βλέπετε, είναι φρέσκα και όμορφα χρώματα, ιδανική για τα ρούχα του καλοκαιριού. Επιλέξτε τα ρούχα που σας αρέσει και να το σύρετε στο σώμα της Barbie για να ντύσει στην ενδυμασία της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλά αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου ή διαφορετικές τσάντες που ταιριάζουν με τα παπούτσια σας και το υπόλοιπο από τα ρούχα του. Καλή διασκέδαση ενώ σας δείξει καλό γούστο σας για τη μόδα

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 17687 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1160 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1234 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 17687 φορές
Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι

Η κούκλα Μπάρμπι είναι ντυμένη για το καλοκαίρι με μερικά από τα ρούχα της μεγάλης συλλογής του. Τα καλοκαιρινά ρούχα είναι γνωστή για την πολύ φωτεινά χρώματα. Πουκάμισα είναι κοντά μανίκια ή στράπλες, και σορτς βοηθήσει να περάσετε λιγότερη θερμότητα. Μπάρμπι είναι ντυμένος το καλοκαίρι με διαφορετικά σύνολα που μπορείτε να επιλέξετε απόλυτα με τις προτιμήσεις σας. Αυτή η κούκλα θα παραμείνει ως ομοίωμα για να μπορείτε να επιλέξετε τα ρούχα για να φορέσει στο επόμενο ραντεβού σας. Εμφάνιση ξέρετε και αξεσουάρ μόδας και του σχεδιασμού Μπάρμπι καλοκαίρι ενδυμασία.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie Διαδρομές στο Καλοκαίρι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253416
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136703
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...