Παιχνιδια

Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες

παιχνίδι της Barbie

Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες

Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες Βαθμολογία: 2/10

Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σας άρεσε Barbie; Barbie παιχνίδι παζλ, αυτό είναι το πρώτο επίπεδο, εδώ και ταξινομούνται τα κομμάτια, έτσι θα είναι πιο εύκολο να προσαρμόσετε τα κομμάτια. Απλά βάλτε κάθε κομμάτι της εικόνας στη θέση τους έτσι ώστε η εικόνα είναι πλήρης. Είναι ένα απλό παιχνίδι, τα παιδιά θα αρέσει πάρα πολύ. Θα είναι σε θέση να παίξει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η κούκλα Barbie είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια κορίτσια και μερικά παιδιά. Αντιπροσωπεύει ένα αισθητικό ιδεώδες και την προσωπικότητα έχουν δώσει μέσα από τη σειρά κινουμένων σχεδίων και ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 125334 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 86 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 2.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Αξιολόγηση με βάση 25686 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 125334 φορές
Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες

Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να ανασυνθέσουμε μια εικόνα που είναι χωρισμένη σε νέα μέρη. Απλά βάλτε στη θέση του κάθε εικόνα. Είναι μια εύκολη και απλή σύνθεση. Τα κομμάτια τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο που είναι εύκολο για τα παιδιά, χρησιμοποιώντας το ποντίκι, κάντε κλικ και σύρετε το κάθε μέρος στη θέση του. Η όλη εικόνα είναι μια σκηνή από μία από τις ταινίες που είναι μια κούκλα νεράιδα. Βλέπουμε τη σκηνή από την ταινία με τα φτερά και τα οποία φέρουν πίσω. Ένα εξαιρετικά συνιστάται δραστηριότητα για όλους. Σίγουρα θα περάσετε μια καλή στιγμή να παίζουν με αυτό το παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie σπαζοκεφαλιά Κόσμημα Κούκλες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253404
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136694
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...