Παιχνιδια

Μοντέρνο Barbie

παιχνίδι της Barbie

Μοντέρνο Barbie

Μοντέρνο Barbie Βαθμολογία: 5/10

Μοντέρνο Barbie παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Με το ποντίκι θα πρέπει να ντύνονται Barbie με μια αστική casual στυλ. Κλασικό παιχνίδι της ένδυσης. Έχουν τα διάφορα στοιχεία μιας ντουλάπας, όπως παντελόνια, φούστες, παπούτσια, πουκάμισα και άλλα ρούχα. Με το ποντίκι θα πρέπει να ντύσει το κορίτσι πρωταγωνιστής με ένα απλό, αστικό ύφος. Ενδύματα απλές επίπεδες χρώματα. Ρύθμιση των παλαιών στυλ φόρεμα που θυμίζει παιχνίδια με εγκοπές ο οποίος ντυμένος με αντίκες κούκλες. Ο πρωταγωνιστής κορίτσι περιμένει να επιλέξετε τα ρούχα των χρωμάτων κατάλληλα για σήμερα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15734 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1282 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 958 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15734 φορές
Μοντέρνο Barbie

Παιχνίδι όπου πρέπει να συνδυάσετε διαφορετικά ενδύματα. Θα πρέπει να κάνει μια φούστα σε χρώματα συνδυάζονται με ένα πουκάμισο. Επιλέξτε ρούχα για τις γυναίκες. Τι έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ρούχα ντουλάπα σας που ταιριάζει. Ενδύματα έχετε πολύ βασικές επίπεδη χρώματα. Θα πρέπει να βρείτε τους συνδυασμούς των ρούχων για το κορίτσι με τη μόδα. Μόδα πρόκειται να πάρει μια ωραία ρούχα με τα χρώματα που ταιριάζουν καλά με τον άλλον. Ντύνομαι παιχνίδια.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μοντέρνο Barbie για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Μοντέρνο Barbie. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μοντέρνο Barbie σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Μοντέρνο Barbie είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μοντέρνο Barbie ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μοντέρνο Barbie
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253409
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136695
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...