Παιχνιδια

Διακοπές Barbie

παιχνίδι της Barbie

Διακοπές Barbie

Διακοπές Barbie Βαθμολογία: 4/10

Διακοπές Barbie παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Όταν ο καιρός είναι καλός και όλοι μας αρέσει να ντύνονται με ρούχα το καλοκαίρι χαρούμενα και καλοκαιρινά χρώματα. Μπάρμπι αισθάνεται το ίδιο, και σε αυτό το παιχνίδι έχετε την ευκαιρία να αποφασίσει ποια στολή θα πάρετε σήμερα. Μπορείτε να προετοιμαστούν για μια νύχτα έξω σε μια περιοχή διακοπές για να πάει στην παραλία με τους φίλους σας ή να πάτε για μια βόλτα με το βραδινό αεράκι. Έχετε τα καλύτερα ρούχα και μια ποικιλία από αξεσουάρ για να δημιουργήσετε τη στολή Μπάρμπι για το καλοκαίρι. Αν θέλετε να απολαύσετε το καλοκαίρι, μην διστάσετε και ετοιμαστείτε να περάσετε σαν Μπάρμπι σε αυτά τα δροσερά μήνες ηλιοφάνεια και ζέστη!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 16829 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1224 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 858 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 16829 φορές
Διακοπές Barbie

Μπάρμπι είναι μια πολύ δημοφιλής κούκλα που δημιουργήθηκε στη δεκαετία του '60. Δεδομένου ότι εκτός από την γραμμή των παιχνιδιών έχουν προκύψει άλλα προϊόντα, όπως ταινίες, σειρές κινουμένων σχεδίων, και όλα τα είδη των αξεσουάρ, όπως τσάντες, παπούτσια, ακόμη και τα ρούχα φόρεμα. Έχουν ακόμη βγει εμπνευσμένη κούκλες Μπάρμπι, όπως αυτό το παιχνίδι κούκλα φόρεμα ρούχα το καλοκαίρι, καθώς και να προσθέσετε πολλά αξεσουάρ για να είναι τα τελευταία παιχνίδια βίντεο μόδας. Αν σας αρέσει, επίσης, να ντύσει με στυλ με αυτές τις Μπάρμπι φόρεμα μέχρι παιχνίδια θα νιώσετε σαν μια πραγματική στυλίστας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Διακοπές Barbie για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Διακοπές Barbie. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Διακοπές Barbie σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Διακοπές Barbie είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Διακοπές Barbie ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Διακοπές Barbie
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253415
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136702
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...