Παιχνιδια

Ken, νέα εικόνα

παιχνίδι της Barbie

Ken, νέα εικόνα

Ken, νέα εικόνα Βαθμολογία: 6/10

Ken, νέα εικόνα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ken χρειάζεται μια νέα ματιά για να επιζητήσει Barbie σας βοηθά να επιλέξετε το καλύτερο κούρεμα, τα καλύτερα ρούχα που ταιριάζουν νέα προσωπικότητα σας. Styling ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να ορίσετε την εικόνα του πρωταγωνιστή. Ken χρειάζεται μια νέα εικόνα για να κάνει την πτώση Barbie ερωτευμένη μαζί του, για να τον βοηθήσει, θα πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο κούρεμα, τα καλύτερα ρούχα, ότι ταιριάζουν καλύτερα στη νέα του προσωπικότητα. Ο φίλος του πιο διάσημη κούκλα του κόσμου χρειάζεται μια νέα ματιά και θα πρέπει να δημιουργήσετε το νέο στυλ. Επιλέξτε ρούχα για αυτόν. Μπορείτε να αλλάξετε το χτένισμα, το χρώμα των μαλλιών και τα είδη ένδυσης. Το παιχνίδι της μόδας για τα κορίτσια. Όπως μόδα ;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 33044 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 537 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2314 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 33044 φορές
Ken, νέα εικόνα

Ken, ο φίλος της Barbie. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα εικόνα για αυτόν τον χαρακτήρα. Μπορείτε να επιλέξετε τα ρούχα που φοράτε. Αν είστε fan της μόδας, θα είστε σε θέση να δημιουργήσει ένα πλήρες σύνολο των κοστούμια για τον κύριο χαρακτήρα. Θα πρέπει να συνδυάσει τα χρώματα, παντελόνια, μπλούζες, καπέλα, κλπ. Τα χρώματα πρέπει να συνδυαστούν για να πάει με τη μόδα. Μπορείτε να επιλέξετε το σαλόνι, με κομμένα μαλλιά και χρώμα βαφής μαλλιών. Κάντε την φίλη σας πίσω στην αγάπη με τον.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ken, νέα εικόνα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Ken, νέα εικόνα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ken, νέα εικόνα σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Ken, νέα εικόνα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ken, νέα εικόνα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ken, νέα εικόνα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253404
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136694
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...