Παιχνιδια

Η πριγκίπισσα Μπάρμπι

παιχνίδι της Barbie

Η πριγκίπισσα Μπάρμπι

Η πριγκίπισσα Μπάρμπι Βαθμολογία: 6/10

Η πριγκίπισσα Μπάρμπι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Barbie είναι μια πριγκίπισσα και πρέπει να είναι τέλεια να χορεύει με τον πρίγκιπα σε αυτό το παιχνίδι της μόδας. Για να παίξετε πρέπει να έχετε καλό γούστο και το στυλ. Για να παίξετε θα πρέπει να μακιγιάζ, χτένα και ντύνονται την κούκλα νεράιδα πριγκίπισσα. Θα χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να κάνετε κλικ στο στοιχείο που θέλετε να εφαρμόσετε στο όμορφο πρόσωπό της και πλοήγησης με την κίνηση του ποντικιού. Μπορείτε να αλλάξετε ό, τι θέλετε, μερικές φορές αισθάνεστε σαν να παίζουν λογαριασμούς. Εύκολη επίπεδο για τα παιδιά και όλους.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 21368 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 913 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1220 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 21368 φορές
Η πριγκίπισσα Μπάρμπι

Ορισμός πριγκίπισσα παραμύθι θα πρέπει να προσαρμόσετε ένα παιδί χαρακτήρα κούκλα εμπνευσμένη επιτυχία. Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια από την Mattel. Μια δραστηριότητα για τα παιδιά των οποίων θα πρέπει να μακιγιάζ, χτένα και φόρεμα το πρόβλημα. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποτέλεσμα για να δείτε το χαρτί όπως είναι. Μπορείτε να επιλέξετε από κοσμήματα, κόβει τα μαλλιά, χρώμα μαλλιών, μόδα, κοσμήματα και άλλα πολλά. Ένα εθιστικό παιχνίδι για τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Η πριγκίπισσα Μπάρμπι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Η πριγκίπισσα Μπάρμπι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Η πριγκίπισσα Μπάρμπι σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Η πριγκίπισσα Μπάρμπι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Η πριγκίπισσα Μπάρμπι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Η πριγκίπισσα Μπάρμπι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253404
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136694
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...