Παιχνιδια

Barbie παζλ

παιχνίδι της Barbie

Barbie παζλ

Barbie παζλ Βαθμολογία: 6/10

Barbie παζλ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξετε. Στο πρώτο επίπεδο, τα κομμάτια ταξινομούνται και με καλή αίσθηση μετά. Σε επίπεδα δύο και τρία, θα πρέπει να περιστρέψετε τα κομμάτια ώστε να ταιριάζει σωστά με το άλλο. Ο στόχος είναι ότι η εικόνα είναι πλήρης. Μετακίνηση τα τμήματα των εικόνων που πρόκειται να τοποθετηθεί στην κατάλληλη θέση. Τρεις κούκλες Barbie σας περιμένουν για να τελειώσει για να δείτε όλο το σκηνικό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 136695 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 73 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 18188 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 136695 φορές
Barbie παζλ

Το παζλ είναι εικόνες που σπάνε σε κομμάτια. Μια ολόκληρη σκηνή χωρίζεται σε τμήματα με τις διαφορές. Κάθε ένα από αυτά τα μέρη πρέπει να ταιριάζει με το άλλο άκρο για να ανακτήσει ολόκληρη την εικόνα όπως ήταν στην αρχή. Υπάρχουν εκδόσεις που παίζονται με ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Δράση ενάντια στο ρολόι. Κάθε φωτογραφία μπορεί να εξυπηρετήσει σπάσει. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μια σκηνή στην οποία τρεις διαφορετικές κούκλες αποτελούν για μας. Barbie είναι μια κούκλα μόδας που κατασκευάζονται από την αμερικανική εταιρεία παιχνιδιών Mattel-, Inc.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie παζλ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie παζλ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie παζλ σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie παζλ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie παζλ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie παζλ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253409
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...