Παιχνιδια

παγοδρόμος Barbie

παιχνίδι της Barbie

παγοδρόμος Barbie

παγοδρόμος Barbie Βαθμολογία: 5/10

παγοδρόμος Barbie παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Η πιο δημοφιλής κούκλα Mattel πρωταγωνιστή ένα όμορφο σκηνικό όπου είναι πατινάζ στον πάγο με τον Ken. Αλλά αυτό το στιγμιότυπο έχει γίνει παζλ, και θα πρέπει να ολοκληρωθεί σωστά για να τη δείτε. Σε αυτή την εικόνα Barbie ντυμένος σαν πριγκίπισσα με ένα όμορφο φόρεμα και ένα μικρό στέμμα. Ken είναι να πάρει τη μέση της και μαζί κάνουν μια πιρουέτα του καλλιτεχνικού πατινάζ. Δύο άλλες πριγκίπισσες βλέποντας τη σκηνή, η οποία είναι ένα παγοδρόμιο στα σύννεφα, με ένα ποτήρι κάστρο στο παρασκήνιο και μια φτερωτά άλογα φέρουν μέσα από τον ουρανό. Ένα παζλ γεμάτο μαγεία και τα χρώματα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 61860 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 229 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 13316 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 61860 φορές
παγοδρόμος Barbie

Barbie είναι μια κούκλα από τη δεκαετία του '60 που δημιουργήθηκε από την Ruth Handler για την εταιρεία παιχνιδιών Mattel. Είναι η πιο επιτυχημένη κούκλα ποτέ, και συνεχίζει και σήμερα να διατίθενται στο εμπόριο για τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο. Αλλά συλλέκτες ενδιαφέρονται για αυτό το παιχνίδι μοντέλα που μπορεί να κοστίσει μια μικρή περιουσία. Επίσης, αν έχετε παίξει ποτέ με μία από αυτές τις κούκλες Barbie μπορούν πλέον να ψυχαγωγηθούν σε ένα διασκεδαστικό τρόπο με αυτό το παζλ για μία από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της. Θα πρέπει να ταιριάζουν σε κάθε κομμάτι στη θέση του για να ανακαλύψετε τη σκηνή αυτού του παζλ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παγοδρόμος Barbie για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται παγοδρόμος Barbie. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παγοδρόμος Barbie σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας παγοδρόμος Barbie είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παγοδρόμος Barbie ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παγοδρόμος Barbie
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253422
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136709
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...