Παιχνιδια

Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός

παιχνίδι της Barbie

Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός

Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός Βαθμολογία: 6/10

Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Barbie αγαπά τα απλά ανάμιξη το πάθος της για το κομψό ρούχα με την αγάπη της για τη δουλειά της ως κατοικίδιο ζώο γιατρό, κάθε φορά που ετοιμάζεται για άλλη μια γεμάτη μέρα στην κλινική! Βοήθεια της να αποφασίσει τι παστέλ χρώματα στολή για να φορέσει, τι στολή γιατρού για να πάρει, τι χαριτωμένο κομψό καπέλο νοσοκόμα και κομψό χτένισμα για να καμαρώνω στη δουλειά σήμερα, ενώ η ίδια κάνει το καλύτερό της για να θεραπεύσει όλα τα αφράτα ασθενείς της!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 22071 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 887 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 502 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 22071 φορές
Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός

Barbie είναι μια κούκλα μόδας που ξεκίνησε Μάρτιο του 1959 δημιουργήθηκε από την αμερικανική επιχειρηματίας Ruth Handler. Μπάρμπι έχει ένα σημαντικό μέρος της αγοράς κούκλα μόδας παιχνίδια εδώ και πενήντα χρόνια, και έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών αντιπαραθέσεων και αγωγές, που συχνά σχετίζονται με παρωδία της κούκλας και τον τρόπο ζωής της.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Barbie flash παιχνίδι που ονομάζεται Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός σε Griego και σχετίζεται με Barbie. Νέο παιχνίδι μας Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Barbie μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Barbie κατοικίδιο ζώο Γιατρός
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Barbie πιο έπαιξαν παιχνίδια

Μακιγιάζ με Μπάρμπι παιχνίδι ►

Μακιγιάζ με Μπάρμπι

4
4 από τα 10 - 36324 ψήφους
Έπαιξε
253415
φορές

Barbie χρειάζεται μια εικόνα για να αποπλανήσει την κάμερα! Για να ξεκινήσετε να παίζετε με αυτό, να προ& ...

Barbie παζλ παιχνίδι ►

Barbie παζλ

6
6 από τα 10 - 18188 ψήφους
Έπαιξε
136702
φορές

Ανασύνθεση μια εικόνα πολλών κούκλες Barbie. Barbie παιχνίδι γρίφων, έχετε 3 επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξ&# ...