Παιχνιδια

Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες

παιχνίδι της Μπάτμαν

Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες

Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες Βαθμολογία: 6/10

Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα δείτε 2 σκηνές του παιχνιδιού επεισόδιο πάνω για Owlman. Με την πρώτη ματιά, φαίνονται παρόμοια, αλλά έχουν διαφορές, χρησιμοποιώντας το ποντίκι δείχνει τις διαφορές. Μόλις βρείτε όλες τις διαφορές σε αυτή την εικόνα, η άλλη εικόνα του κεφαλαίου και θα πρέπει να βρουν νέες διαφορές. Είσαι ένας παρατηρητικός άνθρωπος; Θα πρέπει να είναι να δούμε τις μικρές λεπτομέρειες που αυτές οι δύο εικόνες είναι διαφορετικά. Σας άρεσε το Batman; Batman μας είναι ένας ήρωας και έχει πολλούς οπαδούς που είναι σίγουροι για το τι είναι λάθος με την εικόνα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 35154 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 514 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1496 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 35154 φορές
Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν 2 σκηνές από το παιχνίδι επεισόδιο πάνω για Owlman. Με την πρώτη ματιά φαίνονται να είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές. Χρησιμοποιώντας το ποντίκι κάντε κλικ για τις διαφορές και αφού έχετε βρει τους μια άλλη εικόνα θα εμφανιστεί. Batman είναι ένα ήρωα κόμικς στον κόσμο, το σπίτι σε όλους τους υπερήρωες. Dark Knight ζει στο Gotham City, μια αναπαράσταση της πόλης της Νέας Υόρκης. Υπάρχει προστατεύει τους πολίτες από τις δυνάμεις του κακού. Δεν έχετε ειδικές εξουσίες, αλλά η ικανότητα να δημιουργήσουν τα πράγματα και είναι πολύ ισχυρή και ευκίνητη. Batman Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε δύο εικόνες που είναι σχεδόν όμοια, αλλά θα πρέπει να κοιτάξει έξω για τα καλά για να δούμε έχετε κάποιες λεπτές διαφορές. Θα πρέπει να είναι γρήγορη για να μεταβείτε στην επόμενη οθόνη, θα έχουν πολύ διαφορετικά επίπεδα του παιχνιδιού.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μπάτμαν flash παιχνίδι που ονομάζεται Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες σε Griego και σχετίζεται με Μπάτμαν. Νέο παιχνίδι μας Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μπάτμαν μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μπάτμαν: Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μπάτμαν πιο έπαιξαν παιχνίδια