Παιχνιδια

Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν

παιχνίδι της Μπάτμαν

Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν

Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν Βαθμολογία: 6/10

Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα τέλειο ρούχο με δύο αγαπημένων σας υπερήρωες ή χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Για να δημιουργήσετε το τέλειο ρούχο, θα πρέπει να μετατρέψει μια ρόδα για να επιλέξετε το κεφάλι και η κλωστή θα σταματήσει όταν έχετε το κεφάλι που θέλετε. Στη συνέχεια θα πρέπει να γυρίσετε τον τροχό για να επιλέξετε τη στολή και ο τροχός θα σταματήσει όταν έχετε το κοστούμι που θέλετε. Για να σταματήσετε τον τροχό, κάνετε κλικ στο κουμπί stop με το ποντίκι. Μερικοί από αυτούς τους χαρακτήρες είναι Batman, φυσικά, Chicken Little, Superman, Optimus Prime, Spiderman, Doraemon, Captain America, Jack Sparrow, Goku, το Super Mario Bros, Popeye, Οι Απίθανοι και περισσότερο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 26665 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 696 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 554 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 26665 φορές
Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν

Αυτό το παράλογο παιχνίδι σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε, γιατί κ. Bean είναι μεταμφιεσμένη ως Batman και άλλους υπερήρωες και χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που ίσως ήδη γνωρίζετε. Μια μεγάλη ρουλέτα παρουσιάζει μερικά κεφάλια με διαφορετικά ρούχα για να συγκαλύψει τον κ. Bean, και η μεγαλύτερη ρουλέτα δείχνει κοστούμια για να φορέσει στο σώμα. Με αυτή την κλωστή μπορεί να δημιουργήσει αδύνατη και αστεία συνδυασμούς, σαν να βάζουμε Norimaki Arale καπάκι, ο χαρακτήρας της ύφεσης Δρ και Spiderman ρούχα, ή όπως βλέπετε στην εικόνα, η μάσκα του Captain America και το κοστούμι του Μπάτμαν. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές δυνατότητες με τις οποίες βέβαιο ότι εσείς και οι φίλοι σας θα διασκεδάσουν μαζί και να περάσει μια καλή στιγμή με αυτά τα κόμικ κοστούμια Mister φασολιών. Ένα αστείο εφαρμογή χιούμορ που μπορείτε να απολαύσετε σε απευθείας σύνδεση.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Μπάτμαν flash παιχνίδι που ονομάζεται Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν σε Griego και σχετίζεται με Μπάτμαν. Νέο παιχνίδι μας Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Μπάτμαν μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κ. φασολιών είναι Μπάτμαν
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μπάτμαν πιο έπαιξαν παιχνίδια