Παιχνιδια

3D Μπιλιάρδο

παιχνίδι της mπιλιαρδο

3d Μπιλιάρδο

3D Μπιλιάρδο Βαθμολογία: 5/10

3d Μπιλιάρδο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα παιχνίδι μπιλιάρδου με μια διαφορετική δυναμική πιο παραδοσιακά παιχνίδια. Σε αυτόν τον πίνακα θα πρέπει να κάνετε για να πάρετε βόμβες carambola στις τρύπες. Αλλά πρέπει να το κάνουμε γρήγορα, επειδή έχουν μια αντίστροφη μέτρηση, και όταν φτάσει στο μηδέν, η βόμβα θα εκραγεί. Θα πρέπει να χτυπήσει την άσπρη μπάλα με τη στέκα και να θέσει μέσα στις τρύπες τα κόκκινα βόμβες πριν εκραγούν. Με το ποντίκι μπορείτε να ελέγχετε τη στέκα. Σε κάθε νέο επίπεδο, μια αντλία προστίθεται και πάλι, και το παιχνίδι θα είναι λίγο πιο δύσκολο. Αποδείξτε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης σνούκερ με αυτό το 3D μπιλιάρδο παιχνίδι! Πόσα επίπεδα μπορεί να νικήσετε;

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 39142 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 452 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 3920 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 39142 φορές
3D Μπιλιάρδο

Αυτό το μπάλες μπιλιάρδου είναι πραγματικά βόμβες που εκρήγνυνται κατά την αντίστροφη μέτρηση τελειώνει. Οι μπιλιάρδο σε 3 διαστάσεις δίνει μια ρεαλιστική αίσθηση που ταιριάζει απόλυτα στην πραγματικότητα του παιχνιδιού για το άθλημα. Υπάρχουν πολλοί τύποι του μπιλιάρδου, ​​αλλά οι περισσότεροι αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι σνούκερ, και όλες οι μπάλες έχουν το ίδιο χρώμα, και ο στόχος είναι να τα βάζουμε όλα μέσα στις τρύπες στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Με αυτό το online παιχνίδι μπορείτε να εξασκηθείτε για να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται 3D Μπιλιάρδο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται 3D Μπιλιάρδο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται 3D Μπιλιάρδο σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας 3D Μπιλιάρδο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται 3D Μπιλιάρδο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

3D Μπιλιάρδο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276696
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96203
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...