Παιχνιδια

αμερικάνικο μπιλιάρδο

παιχνίδι της mπιλιαρδο

αμερικάνικο μπιλιάρδο

αμερικάνικο μπιλιάρδο Βαθμολογία: 5/10

αμερικάνικο μπιλιάρδο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Απολαύστε παίζοντας μπιλιάρδο σε αυτό το παιχνίδι προσομοιωτή, όπου μπορείτε να πάρετε για να βάλετε όλες τις μπάλες στις τρύπες. Για να παίξετε μπιλιάρδο, μετακινήστε το ποντίκι για να κατευθύνει την πορεία της μπάλας cue και πατώντας το αριστερό κουμπί του ποντικιού για να κάνουν την taco. Πατώντας το πλήκτρο του ποντικιού θα δείτε τη θέση, υπολογίζει τη δύναμη καθώς πλησιάζει και απομακρύνεται. Χάνεις τη μισή ζωή σας όταν δεν εισάγετε μια μπάλα χρώμα ή το μισό επένδυση ζωής κέρδος, να πάρει τα σημεία όταν βάζετε ένα χρωματιστό φόρεμα μπάλα στα pits.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 26128 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 745 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1298 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 26128 φορές
αμερικάνικο μπιλιάρδο

Μπιλιάρδο προσομοιωτή, όπου πρέπει να βάλετε όλες τις χρωματιστές μπάλες στις τρύπες στις γωνίες του αγωνιστικού χώρου. Σε ένα μπλε ύφασμα όλοι μπάλες. Οι μπάλες του μπιλιάρδου είναι λεία ή με μια γραμμή το χρώμα. Θα πρέπει να κολλήσει με χτυπήματα και caroms καθένα από τα μπάλες στις τρύπες στις γωνίες του τραπεζιού μπιλιάρδου. Υπολογίστε τη δύναμη του χτυπήματος που εστιάζει στην άσπρη μπάλα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βάλουμε όλα τα δυνατά στο συντομότερο δυνατό χρόνο το παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται αμερικάνικο μπιλιάρδο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται αμερικάνικο μπιλιάρδο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται αμερικάνικο μπιλιάρδο σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας αμερικάνικο μπιλιάρδο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται αμερικάνικο μπιλιάρδο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

αμερικάνικο μπιλιάρδο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276696
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96203
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...