Παιχνιδια

Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου

παιχνίδι της mπιλιαρδο

Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου

Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου Βαθμολογία: 4/10

Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το online παιχνίδι είναι ένας προσομοιωτής του δημοφιλούς παιχνιδιού 8 παιχνίδι μπάλα του μπιλιάρδου. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να βάλετε όλες τις μπάλες εκτός από το 8 μπάλα είναι μαύρο. Αυτό πρέπει να πάρει μπάλα στην τελευταία θέση, και πρέπει να αναγράφεται στην αντίθετη τρύπα στην τελευταία μπάλα πήρε χρώμα. Με το ποντίκι του υπολογιστή μπορείτε να ελέγχετε τη διαδρομή του λευκή μπάλα, η οποία σας επιτρέπει να εισάγετε άλλες μπάλες μπιλιάρδου. Πάρτε την καλύτερη βαθμολογία και την πρακτική να αμφισβητήσει τους φίλους σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην τσέπη το μαύρο μπάλα, γιατί αν χάσετε το παιχνίδι άμεσα. Με αυτό το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε πώς να παίξει μπιλιάρδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 15265 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1376 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 510 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 15265 φορές
Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου

Το άθλημα του μπιλιάρδου είναι αρκετά παλιό και χρησιμοποιήθηκε αρχικά οι μπάλες ήταν φτιαγμένα από ελεφαντόδοντο. Σήμερα συνθετικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του. Για την προεξοχή δεν γλιστρήσει όταν εντυπωσιακή την άσπρη μπάλα, κιμωλία χρησιμοποιείται (συνήθως μπλε) για να ζωγραφίσει τη στέκα. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του αθλήματος, ανάλογα με τη χώρα στην οποία ασκούν. Το πιο δημοφιλές παιχνίδι μπιλιάρδου είναι 8-μπάλα, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να παίξει, με πολλές παραλλαγές.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αμερικανικό παιχνίδι μπιλιάρδου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276696
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96203
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...