Παιχνιδια

Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση

παιχνίδι της mπιλιαρδο

Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση

Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση Βαθμολογία: 3/10

Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει ένα πάρτι στην πισίνα. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει ένα παιχνίδι της ομάδας. Για να παίξετε μπιλιάρδο, θα πρέπει να χτυπήσει την άσπρη μπάλα με τη στέκα. Ο στόχος είναι να εισαχθούν οι υπόλοιπες μπάλες στις τρύπες που μπορείτε να δείτε στο τραπέζι. Μετακινήστε το ποντίκι για να περιστρέψετε το σύνθημα, κάντε κλικ στο αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να επιλέξετε την πορεία της βολής και μετακινήστε το ποντίκι για να δώσει τη δύναμη της βολής. Μπορείτε να πάρετε τα σημεία, όταν έστειλε την μπάλα σε μια τρύπα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 54735 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 284 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 3.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Αξιολόγηση με βάση 3284 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 54735 φορές
Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση

Online παιχνίδι πισίνα στην οποία θα πρέπει να χτυπήσει τις μπάλες από το τραπέζι με το σύνθημα για να λάβει κάθε μπάλα σε μια τρύπα. Ο στόχος είναι να πάρει κάθε μπάλα κρίσιμο σημείο σε μία από τις οπές που βρίσκονται στις γωνίες του πίνακα του παιχνιδιού ή στο κέντρο. Εκδοχή του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού, αλλά προσαρμοσμένης στον υπολογιστή. Μπορείτε να παίξετε δωρεάν χρήση της πισίνας σε αυτό το δωρεάν εξομοιωτή για τον υπολογιστή σας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μπιλιάρδο σε απευθείας σύνδεση
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276697
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96203
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...