Παιχνιδια

μπιλιάρδου μανιακός

παιχνίδι της mπιλιαρδο

μπιλιάρδου μανιακός

μπιλιάρδου μανιακός Βαθμολογία: 5/10

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλλο. Διαλέξτε το αγαπημένο σας τραπέζι μπιλιάρδου σας, τοποθετήστε τις μπάλες στο αρχικό τρίγωνο και να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι λειτουργεί με τους κανόνες του μπιλιάρδου, ​​ένα πολύ γνωστό παιχνίδι που ονομάζεται 8-Ball. Παίρνει το σύνθημα, με στόχο την άσπρη μπάλα και να θέσει τις μπάλες στις πλευρικές οπές να είναι ο νικητής του αγώνα. Μπορείτε να παίξετε όλες τις φορές που αισθάνεστε σαν να κρατήσει τη βελτίωση της τεχνικής σας και στη συνέχεια να προσβάλει τους φίλους σας για να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζουμε ποιος είναι ο αληθινός μπιλιάρδου μανιακός!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 96193 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 124 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 6454 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 96193 φορές
μπιλιάρδου μανιακός

Το μπιλιάρδο είναι ορθογώνιου σχήματος, και είναι συνήθως πράσινο ή μπλε. Έχουν έξι οπές γύρω από την άκρη, όπου θα πρέπει να πάρει τις μπάλες. Για να παίξετε χρειάζεστε ένα taco, το οποίο είναι ένα μακρύ ραβδί με το οποίο η λευκή μπάλα έχει χτυπήσει. Υπάρχουν και άλλες μπάλες που περάσει caroms, αλλά αν η λευκή μπάλα έχει εισαχθεί σε μία από τις τρύπες θα τιμωρήσει τον παίκτη. Επαγγελματίες παίκτες της πισίνας είναι ικανοί να κάνουν πολύ περίπλοκη caroms και πολύπλοκες κινήσεις. Υπάρχει επίσης μια μορφή του ακροβατικού σνούκερ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται μπιλιάρδου μανιακός για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται μπιλιάρδου μανιακός. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται μπιλιάρδου μανιακός σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας μπιλιάρδου μανιακός είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται μπιλιάρδου μανιακός ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

μπιλιάρδου μανιακός
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276687
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

Αρχικό Μπιλιάρδο παιχνίδι ►

Αρχικό Μπιλιάρδο

5
5 από τα 10 - 6544 ψήφους
Έπαιξε
68656
φορές

Μεγάλη σνούκερ απομίμηση του αθλητισμού σε αυτό το παιχνίδι λάμψης, κατά την οποία η κίνηση των σ ...