Παιχνιδια

παίκτης Μπιλιάρδο

παιχνίδι της mπιλιαρδο

παίκτης Μπιλιάρδο

παίκτης Μπιλιάρδο Βαθμολογία: 5/10

παίκτης Μπιλιάρδο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι μπιλιάρδου για έναν παίκτη. Όπως μπορείτε να δείτε, έχει μια πολύ ρετρό στυλ, όπως τα πρώτα παιχνίδια βίντεο που βγήκε στο χρώμα, για κονσόλες 8-bit. Αλλά οι κανόνες του παιχνιδιού μπιλιάρδο δεν έχουν αλλάξει, και πρέπει να βάλετε όλες τις μπάλες στις τρύπες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, και χρησιμοποιώντας το μικρότερο αριθμό των εγκεφαλικών επεισοδίων. Τα χρώματα της αυτό το παιχνίδι είναι πολύ φωτεινά και πολύ κορεσμένο, γιατί παλαιότερα δεν υπήρχαν μια μεγάλη ανάλυση χρωμάτων, και τα πτερύγια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν πολύ περιορισμένη. Αλλά με αυτό το παιχνίδι θα νιώσετε τα πρώτα εικονική παίκτες σνούκερ.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 24142 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 796 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 2158 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 24142 φορές
παίκτης Μπιλιάρδο

Τα παιχνίδια σνούκερ είναι μια εύκολη και απλή ψυχαγωγία, επειδή πολλά στοιχεία, όπως το πραγματικό μπιλιάρδο πρέπει να αγνοήσει. Στα επιτραπέζια παιχνίδια που συνήθως φαίνεται από την κάτοψη, δηλαδή να δείτε ολόκληρη την επιφάνεια του τραπεζιού. Έτσι, εξετάζει ακριβώς την κατεύθυνση που θα πάρει τις μπάλες. Στον πραγματικό παιχνίδι του σνούκερ, επηρεάζει επίσης το ύψος στο οποίο η στέκα χτυπήσει την άσπρη μπάλα, με αποτέλεσμα άλματα ρίχνει και ψιλοκομμένο μπάλες. Αυτά είναι επαγγελματικά πλάνα σνούκερ που κάνουν τους καλύτερους παίκτες στο άθλημα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται παίκτης Μπιλιάρδο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται παίκτης Μπιλιάρδο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται παίκτης Μπιλιάρδο σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας παίκτης Μπιλιάρδο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται παίκτης Μπιλιάρδο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

παίκτης Μπιλιάρδο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276690
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96198
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...