Παιχνιδια

βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου

παιχνίδι της mπιλιαρδο

βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου

βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου Βαθμολογία: 6/10

βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να εισέλθουν μόνο τις μπλε μπάλες στις τρύπες που είναι στις γωνίες. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να μετακινήσετε το ποντίκι του υπολογιστή για τον έλεγχο της κατεύθυνσης και την τροχιά της μπάλας σύνθημα και πότε πρέπει να πατήσετε το αριστερό κουμπί που ο κύριος μπάλα πυροβολεί έξω. Θεωρείται ένα άθλημα Μπιλιάρδο παίζεται σε ένα τραπέζι πιέζει τις μπάλες στις τρύπες. Αυτό είναι κάτι το διαφορετικό από τα παραδοσιακά τραπέζια μπιλιάρδου, ​​όπου Συνήθως υπάρχουν έξι τρύπες. Ελέγξτε αν έχετε καλό σκοπό ότι με αυτό το παιχνίδι προσομοιώνει ένα παιχνίδι της ομάδας.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10317 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2164 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 124 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10317 φορές
βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου

Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού είναι πολύ παρόμοια με σνούκερ, que είναι η Inglés μπιλιάρδο. Συνήθως Στο snooker μπάλα παίζεται με δύο χρώματα, το παραδοσιακό παιχνίδι είναι το κόκκινο και το κίτρινο. Κάθε παίκτης πρέπει να βάλει μόνο τις μπάλες του χρώματος του. Στην περίπτωση αυτή, τα μπαλάκια σου είναι μπλε, και είναι οι μόνοι που μπορείτε να πάρετε στις τρύπες. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει επίσης μια μαύρη μπάλα σας Απλά πρέπει να το βάλετε στην τελευταία θέση. Με τα online παιχνίδια που μπορείτε να εξασκηθείτε παίζοντας μπιλιάρδο σνούκερ για την πραγματική.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

βάλει μπλε μπάλες μπιλιάρδου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276690
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96198
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...