Παιχνιδια

Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα

παιχνίδι της mπιλιαρδο

Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα

Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα Βαθμολογία: 4/10

Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι, yo πρέπει να παίξει μπιλιάρδο με τα μπαλάκια που περιέχουν εκρηκτικές βόμβες και πρέπει να τις απενεργοποιήσετε με την εισαγωγή στη τρύπες. Για να παίξετε μπιλιάρδο εκρηκτικά, πρέπει να μετακινήσετε το ποντίκι για να διευθύνει την πορεία των κύριων μπάλα και σας παλμό το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για να δοθεί η κύρια μπάλα με το σύνθημα. Μπιλιάρδο είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που ασκείται οδήγηση ποικίλος αριθμός σφαιριδίων με ένα σύνθημα, σε ένα τραπέζι που περιβάλλονται από ζώνες ελαστικό υλικό και τρύπες στην πλευρά τελειώνει. Η συνολική βαθμολογία θα είναι η στιγμή που η βόμβα δείχνει να έκρηξη του όταν έχετε εξουδετέρωσε τη βόμβα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 28084 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 646 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 910 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 28084 φορές
Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα

βόμβες, μπιλιάρδο, επιτραπέζιο παιχνίδι,

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Εκρηκτικές δισεκατομύριο ομάδα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276690
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96198
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...