Παιχνιδια

Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου

παιχνίδι της mπιλιαρδο

Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου

Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου Βαθμολογία: 5/10

Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Έκδοση του παιχνιδιού Zuma με μπάλες πισίνα. Οι μπάλες είναι χρωματιστές και εμφανίζονται, θα πρέπει να επισημάνω το ποντίκι με τις μπάλες από τα χρώματα που έχετε να κάνετε ομάδα και τουλάχιστον τρεις μπάλες του ίδιου χρώματος. Αντικείμενα εμφανίζονται στο πλάι σε μια μακρά σειρά και θα πρέπει να το κάνει να πάει μακριά εντελώς την εξάλειψη σύνδεση με σύνδεσμο. Θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ομάδες να εξαφανιστούν και να εγκαταλείψουν την περιοχή. Ο στόχος είναι να εξαλείψει ολόκληρη τη σειρά των χρωμάτων. Έχετε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα για κάθε στοιχείο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 23660 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 776 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 1328 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 23660 φορές
Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου

Αυτό το παιχνίδι είναι μια έκδοση του Zuma, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να σκοπός και φωτιά μπάλες πισίνα προς την άλλη κινούμενη μπάλα να σχηματίσουν ομάδες των τριών ή περισσότερες μπάλες του ίδιου χρώματος. Θα πρέπει να αφαιρέσετε ό, τι εμφανίζεται στην οθόνη. Θα πρέπει να εργάζονται για να καθαρίσουν τα πάντα πριν τελειώσει ο χρόνος. Η γραμμή κινείται, ενώ την προσπάθειά σας όλα τα αντικείμενα εξαφανίζονται. Η επιτυχία του δημοφιλούς παιχνιδιού Zuma εφαρμόζεται μπιλιάρδο παιχνίδι.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Zuma, με μπάλες του μπιλιάρδου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276690
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96198
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...