Παιχνιδια

Αρχικό Μπιλιάρδο

παιχνίδι της mπιλιαρδο

Αρχικό Μπιλιάρδο

Αρχικό Μπιλιάρδο Βαθμολογία: 5/10

Αρχικό Μπιλιάρδο παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Μεγάλη σνούκερ απομίμηση του αθλητισμού σε αυτό το παιχνίδι λάμψης, κατά την οποία η κίνηση των σφαιρών είναι πολύ επιτυχημένη, και το χαλαρό ρυθμό του παιχνιδιού κάνει, έτσι ώστε να μπορούν να χαλαρώσουν παρακολουθώντας την οθόνη υπολογίσει την επόμενη κίνησή σας. Αυτή η εικονική εκδοχή του μπιλιάρδου έχει πολλά ρεαλιστικά χαρακτηριστικά του αυτό το παιχνίδι. Ως αποτέλεσμα θα έχετε μια πολύ πραγματική αίσθηση ότι βρίσκεστε στη μέση ενός παιχνιδιού στο οποίο θα πρέπει να χτυπήσει την άσπρη μπάλα για να βάλετε τις άλλες μπάλες μέσα στις τρύπες στις άκρες. Σκοπός και τον έλεγχο πυροβόλησε το σύνθημά σας για να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 68658 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 196 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 6544 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 68658 φορές
Αρχικό Μπιλιάρδο

Στην αρχαιότητα, οι μπάλες που παίζετε μπιλιάρδο ήταν από ελεφαντόδοντο. Παίζεται σε ένα επενδυμένο με ένα ύφασμα που προσθέτει τριβή στην επιφάνεια του τραπεζιού. Μολονότι το σύνηθες χρώμα του πίνακα σνούκερ είναι πράσινη, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι οποιοδήποτε χρώμα, όπως το μπλε ή κόκκινο. Τα βασικά στοιχεία για να παίξει ένα παιχνίδι του σνούκερ είναι το σύνθημα, μπάλες και μπιλιάρδο, με ή χωρίς τρύπες (τσέπες). Αν θέλετε να μάθετε να παίζετε, πραγματοποίησε την πρώτη με αυτή την εικονική εκδοχή του αθλήματος της ακρίβειας.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Αρχικό Μπιλιάρδο για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται Αρχικό Μπιλιάρδο. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Αρχικό Μπιλιάρδο σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας Αρχικό Μπιλιάρδο είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Αρχικό Μπιλιάρδο ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αρχικό Μπιλιάρδο
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276688
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96194
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...