Παιχνιδια

βασιλιάς του μπιλιάρδου

παιχνίδι της mπιλιαρδο

βασιλιάς του μπιλιάρδου

βασιλιάς του μπιλιάρδου Βαθμολογία: 4/10

βασιλιάς του μπιλιάρδου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Κλασικό παιχνίδι του μπιλιάρδου από 9 μπάλες, ο παίκτης πρέπει να παίξει σύμφωνα με τους κανόνες του μπιλιάρδου, ​​η άσπρη μπάλα πρέπει να χτυπήσει την άλλη, να τους βάλει στις τρύπες χωρίς θήκη η μαύρη μπάλα. Για να παίξετε θα πρέπει να επισημάνω το ποντίκι όπου θέλετε να τοποθετήσετε την άσπρη μπάλα για να αρχίσει με, και στη συνέχεια ενεργοποιήστε τον taco να επισημάνω το στόχο σας. Μόλις έχετε σαφές, κάντε κλικ με το ποντίκι, και ρίχνει πίσω το σύνθημα για να δώσει δύναμη στην μπάλα. Στόχος με ακρίβεια και πυροβολούν την άσπρη μπάλα για να χτυπήσει τις χρωματιστές μπάλες και να φέρει το καθένα σε μία από τις τρύπες και να βάλει όλες τις μπάλες σε αυτές.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 31868 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 577 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 2536 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 31868 φορές
βασιλιάς του μπιλιάρδου

Παίξτε μπιλιάρδο 9 μπάλες, στην οποία θα πρέπει να ελέγχει το σύνθημα με το ποντίκι για να σκοπός την άσπρη μπάλα και χτύπησε το άλλο. Εξομοιωτής παραδοσιακό παιχνίδι μπιλιάρδου στο οποίο θα πρέπει να πάρετε για να θέσει όλες τις χρωματιστές μπάλες στις τσέπες ή τρύπες στις πλευρές του playmat. Μια επιφάνεια πράσινο ύφασμα στο οποίο τρέχουν οι σφαίρες. Θα πρέπει να επισημάνω το ποντίκι για να χτυπήσει την μπάλα. Ο στόχος είναι ότι όλοι οι στόχοι στις οπές και να μην είναι με οποιαδήποτε επιφάνεια παιχνιδιού. Πρέπει να έχεις καλό σκοπό και να υπολογίσει καλά για να πάρει για να φτάσουμε στο τέλος.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται βασιλιάς του μπιλιάρδου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται βασιλιάς του μπιλιάρδου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται βασιλιάς του μπιλιάρδου σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας βασιλιάς του μπιλιάρδου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται βασιλιάς του μπιλιάρδου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

βασιλιάς του μπιλιάρδου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276705
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96210
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...