Παιχνιδια

θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου

παιχνίδι της mπιλιαρδο

θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου

θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου Βαθμολογία: 6/10

θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το προσομοιωτή μπιλιάρδο θα πρέπει να βάλουμε όλες τις κόκκινες μπάλες στις τρύπες στις γωνίες. Αυτό το online παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για έναν παίκτη, έτσι έχουν σχεδιαστεί ένα μικρότερο τραπέζι με μόνο τέσσερις τρύπες. Αυτή είναι μια απλοποιημένη έκδοση του σνούκερ, η αγγλική έκδοση του παιχνιδιού του μπιλιάρδου. Η ψάθα πάνω στην οποία παίζεται το παιχνίδι είναι πράσινο, ένα παραδοσιακό χρώμα στον κόσμο του μπιλιάρδου. Επίσης, οι κόκκινες μπάλες είναι πολύ συχνές στο παιχνίδι του σνούκερ. Αν θέλετε να μάθετε να παίζετε, μπορείτε να εξασκηθείτε με αυτό το online παιχνίδι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 129293 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 83 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2172 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 129293 φορές
θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου

Αυτό το παιχνίδι είναι ένας καλός τρόπος για να πρακτική διαφορετικά παιχνίδια σνούκερ. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να χτυπήσει την άσπρη μπάλα για να εισάγετε τις υπόλοιπες μπάλες στις τρύπες. Διαφορετικές σκορ επιτυγχάνεται αν πολλές διαδοχικές μπάλες ερπυσμού και εξαρτάται σε ποια τρύπα επίσης. Η στέκα δεν πρέπει ποτέ να αγγίξει οποιαδήποτε μπάλα, εκτός από τη λευκή μπάλα. Για τα κόκκινες μπάλες στις τρύπες που εκτελούνται καραμπίνα, οι οποίες είναι διαφορετικές μεταξύ των μπάλες αναπήδηση. Παίρνει πολύ καλός στόχος για μια καλή καραμπίνα.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

θέσει κόκκινες μπάλες μπιλιάρδου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276702
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96207
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...

Αρχικό Μπιλιάρδο παιχνίδι ►

Αρχικό Μπιλιάρδο

5
5 από τα 10 - 6544 ψήφους
Έπαιξε
68679
φορές

Μεγάλη σνούκερ απομίμηση του αθλητισμού σε αυτό το παιχνίδι λάμψης, κατά την οποία η κίνηση των σ ...