Παιχνιδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

παιχνίδι της mπιλιαρδο

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

Ράγκμπυ πλοιάρχου, Βαθμολογία: 5/10

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημοφιλές παιχνίδι μπάλα με το 8. Ο τρόπος παιξίματος αυτού του videogame είναι αρκετά πιστή στην πραγματικότητα. Ο στόχος είναι να τεθεί σε τρύπες όλες τις μπάλες του ίδιου τύπου, και, τέλος, την τσέπη μπάλα με το 8 στην τρύπα απέναντι από την τελευταία μπάλα που πήρε. Για να παίξετε μπιλιάρδο, επιλέξτε τη λευκή μπάλα με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και τοποθετήστε την στη σωστή θέση για τον πυροβολισμό. Μετακινήστε το ποντίκι για να αποσκοπούν, κρατήστε πατημένο το αριστερό κουμπί και αφήστε το να χτυπήσει την μπάλα με την επιθυμητή δύναμη. Εάν έχετε στόχο και ίσως να πάρει για να κάνετε κάποια καραμπίνα και να θέσει αρκετές μπάλες στο ίδιο πλάνο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 276697 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 27 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 17082 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 276697 φορές
Ράγκμπυ πλοιάρχου,

Αν και τα τραπέζια μπιλιάρδου είναι συνήθως πράσινο ή μπλε, μερικές φορές είναι δυνατόν να βλέπει το κόκκινο χρώμα, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Σε αυτό το άθλημα θα πρέπει να έχουν μεγάλη ακρίβεια και πιστότητα τη στιγμή που κτυπάει την άσπρη μπάλα με τη στέκα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπιλιάρδου, ​​και πολλές παραλλαγές αυτού του παιχνιδιού, ανάλογα με το πού στον κόσμο που παίζετε. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ παρόμοια με σνούκερ, στο οποίο τα ερυθρά και κίτρινα μπάλες που χρησιμοποιούνται αντί της ριγέ και στερεών μπάλες που χρησιμοποιούνται σε μπιλιάρδο.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ράγκμπυ πλοιάρχου, για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται Ράγκμπυ πλοιάρχου,. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ράγκμπυ πλοιάρχου, σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας Ράγκμπυ πλοιάρχου, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ράγκμπυ πλοιάρχου, ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ράγκμπυ πλοιάρχου,
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96203
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...

Αρχικό Μπιλιάρδο παιχνίδι ►

Αρχικό Μπιλιάρδο

5
5 από τα 10 - 6544 ψήφους
Έπαιξε
68670
φορές

Μεγάλη σνούκερ απομίμηση του αθλητισμού σε αυτό το παιχνίδι λάμψης, κατά την οποία η κίνηση των σ ...