Παιχνιδια

Βρετανική σνούκερ

παιχνίδι της mπιλιαρδο

Βρετανική σνούκερ

Βρετανική σνούκερ Βαθμολογία: 5/10

Βρετανική σνούκερ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτό το παιχνίδι του σνούκερ γίνεται για έναν παίκτη. Στα αγγλικά σνούκερ, οι μπάλες είναι κόκκινο και κίτρινο, και κάθε παίκτης πρέπει να βάλει τις μπάλες του σε ένα χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μόνο κόκκινες μπάλες, και θα πρέπει να τα βάζουμε όλα στις τρύπες χτυπώντας τους με τη λευκή μπάλα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το taco. Όταν τοποθετείται δίπλα στην μπάλα, θα δείτε κάποια σημάδια που θα σας καθοδηγήσει για να δημιουργήσει τον πυροβολισμό σας όταν εμφανίζονται. Αν βάλετε πολλές μπάλες στη σειρά, ή ακόμα και στον ίδιο κύλινδρο, μπορείτε να πάρετε τις μεγάλες μπόνους που θα βελτιώσει το τελικό σκορ σας. Γίνετε κύριος του βρετανική μπιλιάρδο με αυτό το παιχνίδι!

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 40607 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 425 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 3992 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 40607 φορές
Βρετανική σνούκερ

Το παιχνίδι της βρετανικής σνούκερ παίζεται με διαφορετικό τρόπο στο μπιλιάρδο. Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει ομαλή μπάλες και τις δίχρωμες μπάλες, και ο καθένας είναι αριθμημένες. Όλες οι μπάλες έχουν το ίδιο χρώμα, σε αυτή την περίπτωση κόκκινο και θα πρέπει να πάρετε όλες τις τρύπες με τον μικρότερο αριθμό των εγκεφαλικών επεισοδίων. Είναι το τέλειο είδος του παιχνιδιού για έναν παίκτη, επειδή μπορεί να γράψει κάτω τις επιδόσεις τους και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε με κάθε νέο παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε σε αυτό το online παιχνίδι του σνούκερ.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Βρετανική σνούκερ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται Βρετανική σνούκερ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Βρετανική σνούκερ σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας Βρετανική σνούκερ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Βρετανική σνούκερ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Βρετανική σνούκερ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276690
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96198
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...