Παιχνιδια

Ο σούπερ Ράγκμπυ

παιχνίδι της mπιλιαρδο

Ο σούπερ Ράγκμπυ

Ο σούπερ Ράγκμπυ Βαθμολογία: 6/10

Ο σούπερ Ράγκμπυ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σε αυτό το παιχνίδι πισίνα ο στόχος είναι πολύ απλή: να θέσει όλες τις μπάλες στις τρύπες. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να παίξετε σε τραπέζια με διαφορετικό τρόπο, όπως τετράγωνο, πεντάγωνο σχήμα ή σταυρό. Αν βάλετε πολλές μπάλες στην ίδια τρύπα στον ίδιο γύρο και θα πάρετε περισσότερα σημεία που θα συσσωρεύονται στην συνολική βαθμολογία σας. Προκαλέστε τους φίλους σας για να δείτε ποιος μπορεί να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία! Για να πάρετε μια καλή βολή, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη δύναμη της βολής σας και να στοχεύουν και προς τη σωστή κατεύθυνση. Με αυτό το online παιχνίδι πισίνα ξέρετε ένα διαφορετικό τρόπο από ό, τι τα τυπικά παιχνίδια 8-Ball.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 30205 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 625 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 1898 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 30205 φορές
Ο σούπερ Ράγκμπυ

Το μπιλιάρδο ή σνούκερ είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που θεωρείται ένα άθλημα. Μπιλιάρδο ασκείται σε ένα τραπέζι που είναι συνήθως πράσινο, μπλε ή ακόμη και κόκκινο. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να παίξει πλήττει τη λευκή μπάλα με ένα μακρύ ξύλο, και βάζοντας την υπόλοιπη μπάλες για διάφορες τρύπες που βρίσκονται στις πλευρές του πίνακα. Ο παίκτης που το πρώτο γκολ μπάλες του κερδίζει. Σε αυτό το παιχνίδι, όμως, ο στόχος είναι να τεθούν όλες τις μπάλες, χρησιμοποιώντας το μικρότερο αριθμό βολές. Ο παίκτης με το υψηλότερο σκορ κερδίζει.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Ο σούπερ Ράγκμπυ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Mπιλιαρδο flash παιχνίδι που ονομάζεται Ο σούπερ Ράγκμπυ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Ο σούπερ Ράγκμπυ σε Griego και σχετίζεται με Mπιλιαρδο. Νέο παιχνίδι μας Ο σούπερ Ράγκμπυ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Mπιλιαρδο μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Ο σούπερ Ράγκμπυ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο σούπερ Ράγκμπυ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Mπιλιαρδο πιο έπαιξαν παιχνίδια

Ράγκμπυ πλοιάρχου, παιχνίδι ►

Ράγκμπυ πλοιάρχου,

5
5 από τα 10 - 17082 ψήφους
Έπαιξε
276688
φορές

Αν θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, ​​σε αυτό το online παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε το δημο ...

μπιλιάρδου μανιακός παιχνίδι ►

μπιλιάρδου μανιακός

5
5 από τα 10 - 6454 ψήφους
Έπαιξε
96194
φορές

Μπορείτε, επίσης, θα τρελαθώ για ένα καλό παιχνίδι του μπιλιάρδου; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλ&# ...