Παιχνιδια

σκάκι

παιχνίδι της Επιτραπεζια

σκάκι

σκάκι Βαθμολογία: 6/10

σκάκι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένα παιχνίδι του σκακιού! Προσπαθήστε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να πάρει το βασιλιά για να σκοτώσει τον αντίπαλό σας. Οδηγίες: παίζεται σε ένα 8x8 πίνακα με 64 τετράγωνα. Κατά την πρώτη, κάθε παίκτης (παίζοντας ένα λευκό και ένα μαύρο) ελέγχει 16 κομμάτια του: έναν βασιλιά, μία βασίλισσα, δύο πύργους, δύο ίππους, δύο αξιωματικούς και οκτώ πιόνια. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνει ματ το βασιλιά του αντιπάλου έτσι ώστε ο βασιλιάς απειλείται και δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγει την επίθεση με άλλη κίνηση. Κερδίστε το παιχνίδι η πρώτη σκοτώσει τον βασιλιά διαφορετικά. Ελάτε να παίξετε online σκάκι.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 169079 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 52 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 20288 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 169079 φορές
σκάκι

Σκάκι! Προσπαθήστε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να πάρει το βασιλιά του εχθρού σου. Οδηγίες: το παιχνίδι παίζεται σε μια πλατεία πολυτάραχη σκακιέρα με 64 τετράγωνα που διοργανώνονται σε οκτώ από οκτώ τετραγωνικά. Στην αρχή, κάθε παίκτης ελέγχει δεκαέξι κομμάτια: έναν βασιλιά, μία βασίλισσα, δύο πύργους, δύο ίππους, δύο αξιωματικούς και οκτώ πιόνια. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να κάνει ματ το βασιλιά του αντιπάλου, σύμφωνα με την οποία ο βασιλιάς είναι υπό άμεση επίθεση (σαχ) και δεν υπάρχει τρόπος για να το αφαιρέσετε από την επίθεση για την επόμενη κίνηση. Κλασικό παιχνίδι της σε απευθείας σύνδεση σκάκι. Έχετε το ίδιο κλασικό πούλια και θα πρέπει να νικήσει τον αντίπαλό σας. Μπορείτε να παίξετε ενάντια στον υπολογιστή. Οι κινήσεις των καρτών είναι η κανονική και ο στόχος είναι να πιάσει το βασιλιά του αντιπάλου σας. Όταν ο βασιλιάς δεν έχει τη δυνατότητα μετακίνησης χωρίς να πεθαίνουν έχετε κερδίσει το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και πληροφοριών από τα πιο διάσημα στον κόσμο. Είναι ένα παιχνίδι για δύο παίκτες που παίζεται σε όλο τον κόσμο. Τα πιόνια είναι τα πιο βασικά chips και η βασίλισσα που έχετε πιο ελεύθερη κυκλοφορία. Επιδιώκει και κατορθώνει να συλλάβει το βασιλιά.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται σκάκι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Επιτραπεζια flash παιχνίδι που ονομάζεται σκάκι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται σκάκι σε Griego και σχετίζεται με Επιτραπεζια. Νέο παιχνίδι μας σκάκι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Επιτραπεζια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται σκάκι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

σκάκι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επιτραπεζια πιο έπαιξαν παιχνίδια

Κινέζικα πούλια παιχνίδι ►

Κινέζικα πούλια

6
6 από τα 10 - 7648 ψήφους
Έπαιξε
61854
φορές

Το κλασικό παιχνίδι Κινέζικα πούλια. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να μετακινήσετε όλα μπλ ...

φίδι και σκάλες παιχνίδι ►

φίδι και σκάλες

4
4 από τα 10 - 868 ψήφους
Έπαιξε
28377
φορές

Αυτό το παιχνίδι είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Φίδια κ ...

Επιτάφιος Σκάκι παιχνίδι ►

Επιτάφιος Σκάκι

4
4 από τα 10 - 674 ψήφους
Έπαιξε
16848
φορές

Ένας τρελός σκάκι στο οποίο τα κομμάτια είναι κρυμμένα μέσα ή κάτω από κάποια σταυρούς τάφους. Μι ...