Παιχνιδια

Κινέζικα πούλια

παιχνίδι της Επιτραπεζια

Κινέζικα πούλια

Κινέζικα πούλια Βαθμολογία: 6/10

Κινέζικα πούλια παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το κλασικό παιχνίδι Κινέζικα πούλια. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να μετακινήσετε όλα μπλε μπάλες σας στην αντίθετη πλευρά του σκάφους. Κανόνες: μια μπάλα μπορεί να κινηθεί σε παρακείμενο χώρο, μια μπάλα μπορεί να πηδούν πάνω από μια άλλη μπάλα, η μπάλα δεν μπορεί να κάνει την τελευταία σας κίνηση σε άλλη βάση εκτός αν το δικό τους ή εκείνο το οποίο πρόκειται να έρθει. Ένα περίπλοκο παιχνίδι που απαιτεί πολλή συγκέντρωση για να πάρει μάρκες πλευρά κίνηση στην πλευρά του σκάφους. Δύο παίκτες μπορούν να παίξουν μέχρι και έξι, ανάλογα με τους πόντους του αστεριού, κάθε χρώμα είναι ένας παίκτης.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 61854 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 249 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 7648 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 61854 φορές
Κινέζικα πούλια

Κινέζοι κυρίες είναι η ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού οι κυρίες, αλλά πραγματικά δεν είναι η Κίνα, αλλά η Γερμανία. Οι μάρκες που πρέπει να πάρετε από τη μία πλευρά στην άλλη σκάφους. Η διαφορά είναι ότι σε αυτή την έκδοση μπορεί να παίξει έως και έξι παίκτες. Οι μάρκες ή μπάλες μπορεί να κινηθεί ένα αυξανόμενο κίνημα, μπορεί να μεταβεί σε μια άλλη μπάλα για να προχωρήσουμε περαιτέρω. Ο στόχος είναι να διασχίσει όλο το διοικητικό συμβούλιο. Οι Κινέζοι πούλια, Κινέζικα αστέρι ή κινέζικα συμβούλιο είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για δύο έως έξι συμμετεχόντων. Έχει παίξει σε έναν πίνακα με 121 τετράγωνα, με τη μορφή των έξι άστρο ή το Αστέρι του Δαβίδ και κάθε παίκτης έχει 10 μάρκες για να ξεκινήσετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Κινέζικα πούλια για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Επιτραπεζια flash παιχνίδι που ονομάζεται Κινέζικα πούλια. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Κινέζικα πούλια σε Griego και σχετίζεται με Επιτραπεζια. Νέο παιχνίδι μας Κινέζικα πούλια είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Επιτραπεζια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Κινέζικα πούλια ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Κινέζικα πούλια
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επιτραπεζια πιο έπαιξαν παιχνίδια

σκάκι παιχνίδι ►

σκάκι

6
6 από τα 10 - 20288 ψήφους
Έπαιξε
169079
φορές

Ένα παιχνίδι του σκακιού! Προσπαθήστε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να πάρει το βασιλιά για να &# ...

φίδι και σκάλες παιχνίδι ►

φίδι και σκάλες

4
4 από τα 10 - 868 ψήφους
Έπαιξε
28377
φορές

Αυτό το παιχνίδι είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Φίδια κ ...

Επιτάφιος Σκάκι παιχνίδι ►

Επιτάφιος Σκάκι

4
4 από τα 10 - 674 ψήφους
Έπαιξε
16848
φορές

Ένας τρελός σκάκι στο οποίο τα κομμάτια είναι κρυμμένα μέσα ή κάτω από κάποια σταυρούς τάφους. Μι ...