Παιχνιδια

Επιτάφιος Σκάκι

παιχνίδι της Επιτραπεζια

Επιτάφιος Σκάκι

Επιτάφιος Σκάκι Βαθμολογία: 4/10

Επιτάφιος Σκάκι παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Ένας τρελός σκάκι στο οποίο τα κομμάτια είναι κρυμμένα μέσα ή κάτω από κάποια σταυρούς τάφους. Μια πρωτότυπη έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού. Το διοικητικό συμβούλιο είναι ένα νεκροταφείο και όλα τα πιόνια είναι τυπικά Απόκριες κακά όντα. Πρέπει να επιλέξετε ένα τάφο ή διασταυρώνονται και έξοδο από το κάτω φύλλο αγώνα. Μπορεί να είναι δικοί σας ή κάποιος άλλος παίκτης. Καθώς τα αντίθετα φύλλα επίθεση έχουν γύρω. Το παιχνίδι τελειώνει όταν έχουν εξαλειφθεί όλα τα κομμάτια του αντιπάλου σας, εάν το YE πίνακες, ή εάν οποιοδήποτε μέρος έχει αφαιρεθεί σε 25 κινήσεις.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 16848 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1281 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 4.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Αξιολόγηση με βάση 674 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 16848 φορές
Επιτάφιος Σκάκι

Ένα κλασικό παιχνίδι όπως το σκάκι, αλλά οι μάρκες είναι κρυμμένα κάτω από τάφους και φέρετρα. Ο στόχος είναι παρόμοια, θα πρέπει να αρθούν όλα τα κεραμίδια από το παιχνίδι του σκάφους, αλλά αυτή τη φορά δεν ξέρω τι οι μάρκες σπίτι στο κουτί. Ούτε οι χαρακτήρες είναι στην περιοχή του κάθε αντιπάλου. Τα τέρατα είναι γύρω σας και να βρείτε τη δική σας πρώτα έτσι ώστε επιθέσεις του αντιπάλου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να καθαρίσετε το σκακιέρα όλων των τέρατα πριν τον εχθρό σας σκοτώνει. Ένα γρήγορο παιχνίδι, κάτι τρελό και διασκεδαστικό. Αρχίστε να αντλήσει τα τέρατα από τους τάφους τους και να παίξουν.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Επιτάφιος Σκάκι για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Επιτραπεζια flash παιχνίδι που ονομάζεται Επιτάφιος Σκάκι. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Επιτάφιος Σκάκι σε Griego και σχετίζεται με Επιτραπεζια. Νέο παιχνίδι μας Επιτάφιος Σκάκι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Επιτραπεζια μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Επιτάφιος Σκάκι ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Επιτάφιος Σκάκι
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επιτραπεζια πιο έπαιξαν παιχνίδια

σκάκι παιχνίδι ►

σκάκι

6
6 από τα 10 - 20288 ψήφους
Έπαιξε
169079
φορές

Ένα παιχνίδι του σκακιού! Προσπαθήστε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και να πάρει το βασιλιά για να &# ...

Κινέζικα πούλια παιχνίδι ►

Κινέζικα πούλια

6
6 από τα 10 - 7648 ψήφους
Έπαιξε
61854
φορές

Το κλασικό παιχνίδι Κινέζικα πούλια. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να μετακινήσετε όλα μπλ ...

φίδι και σκάλες παιχνίδι ►

φίδι και σκάλες

4
4 από τα 10 - 868 ψήφους
Έπαιξε
28377
φορές

Αυτό το παιχνίδι είναι μια ελεύθερη σε απευθείας σύνδεση έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Φίδια κ ...