Παιχνιδια

αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz

παιχνίδι της Οι Bratz

αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz

αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz Βαθμολογία: 5/10

αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Χρησιμοποιώντας το ποντίκι, πρέπει να ντύσει την κούκλα που έχετε ως πρότυπο για τη δεξιά πλευρά της οθόνης, σύρετε το περούκα και μπότες για να ταιριάζει με τα χρώματα. Πρώτα κάντε κλικ για τα μαλλιά και μπότες μετακινώντας το ποντίκι σας για να φορέσει κούκλα σώματος. Είναι μια απλή δραστηριότητα που βλέπουν άμεσα το αποτέλεσμα, όπως είναι. Περούκες έχουν τρία χρώματα πράσινο, κόκκινο και μοβ και μπότες του ίδιου χρώματος. Θα πρέπει να κάνετε συνδυασμούς χρωμάτων, αν και μπορείτε να αναμίξετε τα χρώματα ή να θέσει η ίδια στις μπότες και περούκα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 16604 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1235 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 508 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 16604 φορές
αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz

Παιχνίδι της κούκλες Bratz. Mattel κούκλες, που ονομάζεται Dana, Sasha και η Φοίβη. Σε αυτό το παιχνίδι της μόδας θα πρέπει να ντύσει την κούκλα σε μπότες και μια περούκα. Έχετε τρία χρώματα περούκες για να επιλέξουν από κόκκινο, πράσινο ή μωβ χρώμα. Έχουν ψηλές μπότες από τα ίδια τρία χρώματα. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα κούκλα για να κάνουν το ίδιο χρώμα ή διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Παίξτε για να μάθετε να συντονίσουν τα χρώματα της μόδας. Με περιορισμένες ευκαιρίες για να παίξει, αλλά και διασκέδαση για fashionistas.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

αξεσουάρ από τις κούκλες Bratz
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45559
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...