Παιχνιδια

Τα μωρά περιπετειώδη

παιχνίδι της Οι Bratz

Τα μωρά περιπετειώδη

Τα μωρά περιπετειώδη Βαθμολογία: 6/10

Τα μωρά περιπετειώδη παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Παιχνίδι της ευρύτητας παιχνίδια και τους φίλους στον κόσμο των Bratz κούκλες. Επιλέξτε ένα από τα μωρά για να ξεκινήσει. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να μετακινήσετε το χαρακτήρα σας, και να πάει πάνω και κάτω, ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες. Αποφύγει τα σπασμένα παιχνίδια. Συνάντηση με τον φοβερίζει, θα σας κοστίσει χάσει έναν φίλο ή ένα μπουκάλι! Μην αφήσετε να σας πιάσει!. Το μπουκάλι θα σας κρατήσει στο παιχνίδι, μπορείτε να χάσετε ένα αν το βήμα σε ένα σπασμένο παιχνίδι. Βρείτε ένα νέο παιχνίδι (μπλε) θα κερδίσουν πόντους. Μπορούν επίσης να σας προστατεύσει νταής και σπασμένα παιχνίδια (κόκκινο). Βρείτε όλους τους φίλους σας και το κουτάβι, πάρα πολύ, και να αναζητήσει την έξοδο.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 27748 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 640 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 6.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Αξιολόγηση με βάση 2750 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 27748 φορές
Τα μωρά περιπετειώδη

Παιχνίδι Bratz μωρά. Για να παίξετε ένα χαρακτήρα στο Bratz Babyz. Μια πλατφόρμα παιχνίδι περιπέτειας στην οποία θα πρέπει να μάθετε για μια περιοδεία. Θα πρέπει να πάμε μαζεύοντας τους φίλους σας και την εξεύρεση νέων παιχνίδια, παρακάμπτουμε σπασμένα και φυγή του εχθρού. Αν βρείτε νέα παιχνίδια κερδίζουν πόντους. Αν ο εχθρός σας αλιευμάτων ή αν αγγίξετε ένα σπασμένο παιχνίδι χάσουν βαθμούς. Κερδίστε επιπλέον σημεία για τους φίλους σας, ενώ αναζητούν μέσα από τις διάφορες οθόνες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Τα μωρά περιπετειώδη για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Τα μωρά περιπετειώδη. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Τα μωρά περιπετειώδη σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Τα μωρά περιπετειώδη είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Τα μωρά περιπετειώδη ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Τα μωρά περιπετειώδη
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45551
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...