Παιχνιδια

Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα

παιχνίδι της Οι Bratz

Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα

Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα Βαθμολογία: 5/10

Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Σας άρεσε Bratz; Όπως και στον κόσμο της μόδας; Στο Bratz αγάπη Χριστούγεννα και πρέπει να είναι τέλεια για τις διακοπές. Σε αυτό το παιχνίδι της μόδας θα πρέπει να επιλέξετε κάθε ένα από τα add-ons για την αγαπημένη κούκλα μας. Θα πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι για καθένα από τα εικονίδια στο επάνω μέρος για να μετακινηθείτε μέσα από τα διάφορα στοιχεία που πρέπει να προσαρμοστεί. Αλλαγή του χρώματος των ματιών. Αλλαγές κοσμήματα. Αλλάξτε ρούχα και μοντέρνα ρούχα. Αλλάξτε τα παπούτσια. Αλλαγές αξεσουάρ μόδας. Θα πρέπει να γίνει το πιο κομψό.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 14338 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1392 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 354 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 14338 φορές
Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα

κούκλες Bratz παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να κάνει τον καρπό σας είναι το πιο όμορφο και κομψό για μια βόλτα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είναι Χριστούγεννα και το χιόνι πέφτει, είναι κρύο, οπότε θα πρέπει να ντύσει σωστά για το κρύο με ζεστά ρούχα. Πρέπει να επιλέξετε τον καρπό ντουλάπα σας μεταξύ όλων των ειδών ένδυσης, κοσμήματα και αξεσουάρ που έχετε στη διάθεσή σας. Οι Bratz είναι μερικές κούκλες που έχουν γίνει πολύ γνωστή για την αφοσίωσή της στην αθλητισμού και της μόδας με τόσους πολλούς νέους και τους εφήβους έχουν νιώσει πολύ εντοπιστεί. Πρόκειται για μια συλλογή από κούκλες που έχουν τη δική του προσωπικότητα και το στυλ τους. Πολύ dunk με τη μόδα και τον αθλητισμό.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Bratz κούκλα στα Χριστούγεννα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45559
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...