Παιχνιδια

Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ

παιχνίδι της Οι Bratz

Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ

Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ Βαθμολογία: 5/10

Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αυτή η κούκλα Bratz έχει μια ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ όλων των ειδών για αυτό το φόρεμα μέχρι το παιχνίδι. Στην κορυφή μπορείτε να δείτε διαφορετικά χτενίσματα, στην κεντρική περιοχή δείχνει τα ρούχα και τις τελευταίες ρούχα. Στο κάτω μέρος του παιχνιδιού μπορείτε να δείτε μια μεγάλη συλλογή από παπούτσια, συνοδευόμενη από τα καλύτερα αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου, κολιέ και άλλα αντικείμενα για να ολοκληρωθεί η στολή. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ντύνομαι αυτό κούκλα με τον πιο διασκεδαστικό, τρέχουσες και μοντέρνα ρούχα! Και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή σας όποτε θέλετε.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9503 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2515 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 100 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9503 φορές
Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ

Η Bratz χαρακτηρίζονται από πολύ μοντέρνα κούκλες, οι οποίες είναι ντυμένες σαν τα κορίτσια του σήμερα. Μοιάζουν με τα νεαρά κορίτσια που ενδιαφέρονται για την εικόνα τους και την μόδα. Έχουν πάντα πολλά διαφορετικά ρούχα και πολλά εξαρτήματα, τα οποία μπορούν να ανταλλάσσονται πολύ εύκολα. Για τα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα και το παιχνίδι κούκλες, που θα αγαπήσουν το Bratz. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και τις μεγαλύτερες πωλήσεις κούκλες.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Το Bratz: Ρουχισμός & Αξεσουάρ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45561
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...