Παιχνιδια

Μόδα του καλοκαιριού

παιχνίδι της Οι Bratz

Μόδα του καλοκαιριού

Μόδα του καλοκαιριού Βαθμολογία: 5/10

Μόδα του καλοκαιριού παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Το καλοκαίρι ο καιρός είναι ζεστός, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε φρέσκα ρούχα για αυτό το κορίτσι. Το καλοκαίρι ο Bratz είναι πολύ ζεστό, οπότε θα πρέπει να φορούν ελαφρύ ρουχισμό. Σε αυτό το παιχνίδι, θα χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να κάνετε κλικ στο ρούχο και μετακινώντας το ποντίκι, μετατοπίζουν το ρούχο στο σώμα της κούκλας. Έχετε δεκάδες κομμάτια από ρούχα για να διαλέξετε. Θα πρέπει να κάνετε μια σειρά μόδας που είναι χρήσιμο και όμορφο για το καλοκαίρι. Κούκλες Bratz είναι λάτρης της μόδας, έτσι θα πρέπει να βοηθήσει να έχουν μια καλοκαιρινά ρούχα είναι πολύ ωραίο, σύγχρονο και επαρκή θερμότητα για λίγες μέρες, ειδικά για να πάει στην παραλία. Καλοκαίρι μόδα για κάποιες ζεστές μέρες.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 10462 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 1985 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 234 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 10462 φορές
Μόδα του καλοκαιριού

Καλοκαίρι παιχνίδι τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ντύνομαι τον πρωταγωνιστή με σύντομες ρούχα. Είναι ζεστό στο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνει μια ολόκληρη ντουλάπα για το μοντέλο που έχετε. Επιλέξτε ένα μαγιό, κασκόλ, shirt, καπέλο, παπούτσια, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για μια μέρα στην παραλία ή στην πισίνα. Το καλοκαίρι, το φόρεμα αλλάξει πολύ γιατί είναι πολύ ζεστό και τα ρούχα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτή την κατάσταση. Ρούχα μικρότερη, με λιγότερες και πιο ελαφρύ ύφασμα. Μια ημέρα ανάπαυσης μπορείτε να περάσετε στην παραλία ή στην πισίνα, ηλιοθεραπεία ή να χαλαρώσετε.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται Μόδα του καλοκαιριού για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται Μόδα του καλοκαιριού. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται Μόδα του καλοκαιριού σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας Μόδα του καλοκαιριού είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται Μόδα του καλοκαιριού ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Μόδα του καλοκαιριού
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45551
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...