Παιχνιδια

ρούχα Bratz

παιχνίδι της Οι Bratz

ρούχα Bratz

ρούχα Bratz Βαθμολογία: 5/10

ρούχα Bratz παιχνίδι

Σου αρέσει? Απλά κάντε κλικ πάνω του!
Δημοσίευση!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious
Περιγραφή:

Αν σας αρέσει το Bratz κούκλες και τη μόδα, θα αγαπήσετε αυτό το παιχνίδι. Εδώ μπορείτε να ντύνομαι Bratz σας με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σας αρέσει. Ντουλάπα της είναι γεμάτη από ρούχα τελευταία λέξη της μόδας. Μπορούμε να βρούμε διαφορετικές χρωματιστές περούκες, τακούνια, φούστες, παντελόνια, σακάκια, πουκάμισα, τσάντες, περιδέραια, κλπ. Διακοσμήστε και συνδυάζει τα υπάρχοντα μοντέλα ρούχα και πιο δημοφιλής αυτή η κούκλα είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Μήπως σας αρέσει το μοντέρνο ρουχισμό και τον κόσμο σχέδιο μόδας; Για αυτό το online φόρεμα μέχρι το παιχνίδι, μπορείτε να νιώθετε σαν να είναι ένας διάσημος στυλίστας. Δείξτε ότι έχετε μια καλή αισθητική και να διακοσμήσετε αυτή την κούκλα.

Φορές που έχει παιχτεί:

Αυτό το παιχνίδι έχει παιχτεί 9343 φορές σε απευθείας σύνδεση. Κατάταξη 2532 του Τα καλύτερα παιχνίδια.

Βαθμολογία

Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται οι παίκτες του κάθε παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια βαθμολογία από άλλους παίκτες του 5.

Βαθμολογήστε αυτό το παιχνίδι

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Αξιολόγηση με βάση 96 απόψεις των χρηστών

παιχνίδι
Έπαιξε 9343 φορές
ρούχα Bratz

Οι κούκλες Bratz είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κούκλες του κόσμου. Οι μπανάνες αυτές παράγονται από την εταιρεία MGA. Χαρακτηρίζονται από το μεγάλο κεφάλι με τα μάτια και τα χείλη μακιγιάζ. Είναι κούκλες που έχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα από τα ρούχα, και μια ποικιλία εναλλάξιμων εξαρτημάτων. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσει τα ρούχα με τα αξεσουάρ για να δημιουργήσουν μοντέρνες και σύγχρονες εξαρτήσεις, όπως το πραγματικό κορίτσια. Μπορείτε επίσης να χτενίστε τα μαλλιά σας όπως σας αρέσει.

Τι είναι αυτό το παιχνίδι περίπου; Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που ονομάζεται ρούχα Bratz για τον browser σας, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα, είναι απολύτως αξιόπιστο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτό Οι Bratz flash παιχνίδι που ονομάζεται ρούχα Bratz. Και θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι που ονομάζεται ρούχα Bratz σε Griego και σχετίζεται με Οι Bratz. Νέο παιχνίδι μας ρούχα Bratz είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Οι Bratz μπορείτε να βρείτε και μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τις επαφές με τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είναι ένα online παιχνίδι και το παιχνίδι βίντεο που ονομάζεται ρούχα Bratz ότι σας προσκαλούμε να παίξετε, να απολαύσουν και να μάθουν γι 'αυτό, καθώς και να μοιραστούν στα σχόλια και με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

ρούχα Bratz
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Bratz πιο έπαιξαν παιχνίδια

Bratz Μάρκα πάνω παιχνίδι ►

Bratz Μάρκα πάνω

4
4 από τα 10 - 3548 ψήφους
Έπαιξε
45559
φορές

Διαλέξτε τη Bratz στυλ που θέλετε να δώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να λάβει το σαμπουάν, πλένετε και να στεγν ...